Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Κλειστές οι τουαλέτες στην Άνω Μερά εδώ και δύο μήνες!

Όσοι έτυχε φέτος το καλοκαίρι να βρεθείτε ή να περάσετε από την πλατεία της Άνω Μεράς το πρωί ή το απόγευμα, θα προσέξατε ότι η εκδρομή στο Μοναστήρι της Παναγίας της Τουρλιανής πουλήθηκε πολύ φέτος από τις κρουαζιέρες και ειδικά στις μεγαλύτερες ηλικίες.

Τι γινόταν όμως σε περίπτωση που π.χ. την ώρα που κάποιος τουρίστας παππούς ή γιαγιά ενώ έκανε βόλτα στην πλατεία της Άνω Μεράς, είχε την πολύ φυσιολογική ανάγκη να επισκεφτεί την τουαλέτα?


Σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής, εδώ και δύο  μήνες, από τον Σεπτέμβρη και μετά δηλαδή (λες και μόλις μπει ο Σεπτέμβρης τελειώνει η τουριστική περίοδος) οι τουαλέτες που βρίσκονται στην πίσω πλευρά και δίπλα από το κτίριο της κοινότητας παραμένουν κλειδωμένες για αδιευκρίνιστη μέχρι στιγμής αιτία.



Στς πόρτες δεν υπάρχει κάποια ένδειξη ή ενημέρωση για βλάβη που θα δικαιολογούσε το προσωρινό κλείδωμα στις τουαλέτες. Τα μαγαζιά δεν μπορούν να παίξουν το ρόλο του ανακουφιστή όπως είναι φυσικό και άλλη λύση δεν υπάρχει για να εξυπηρετείται ο επισκέπτης του χωριού.


Για αυτό Ανωμερίτες αν δείτε τίποτα τουρίστες γεροντάκια να πηδούνε στα γύρω χωράφια και να τα κατεβάζουν βιαστικά, τον λόγο τον ξέρετε...είναι επειδή οι τουαλέτες στην πλατεία είναι κλειστές!

Είναι ξεφτίλα να ασχολούμαστε με ένα τέτοιο θέμα, όμως εδώ τα αυτονόητα χρειάζεται αγώνας για να τα πετύχει κανείς. Ελπίζουμε να αντιληφθεί κάποιος από την Κοινότητα ή κάποιος κάτοικος την τραγικότητα του θέματος και να μην ξανατύχει ξένος επισκέπτης να πέσει σε κλειδωμένη πόρτα.

Υ.Γ. Θα ήθελα να ήξερα ποιός έχει τα κλειδιά για τις τουαλέτες και γιατί έχει κλειστά?    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου