Δευτέρα 25 Απριλίου 2011

Κυριακή του Πάσχα στην Μύκονο ώρα 12:45 το μεσημέρι

Σκουπιδότοπος οι Μύλοι και την Κυριακή του Πάσχα


Μαζί με τους Ανεμόμυλους οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να φωτογραφίσουν και την νέα πρωτοποριακή μέθοδο διαφήμισης και προώθησης των μνημείων μας που εφαρμόζεται σε παγκόσμια αποκλειστικότητα μόνο στην Μύκονο και είναι γνωστή ως "Κάθε μνημείο και ένας σκουπιδότοπος".
 
Με αυτήν την μέθοδο εξασφαλίζεται με ποσοστό επιτυχίας που αγγίζει το 100% η εστίαση των επισκεπτών στο ιστορικό μνημείο, αφού το γύρισμα του βλέμματος σε οποιοδήποτε άλλο σημείο πλην αυτού κινδυνεύει να 'πληγώσει' τα μάτια ανεπανόρθωτα δια αυτού του θεάματος στους κάδους σκουπιδιών.

Και για όσους διερωτάστε αν αυτό το νησί έχει Δήμαρχο και που βρισκόταν εκείνη την ώρα, η απάντηση είναι .... μαζί με τον Αντιδήμαρχο για καφέ στο Καζάρμα!

Και είναι φυσικό, αφού όλα τα προβλήματα του νησιού ελύθησαν δια των δυναμικών παρεμβάσεών των και εφτάσαμεν το νησί εις την επιθυμητήν κατάστασην, ήλθεν η ώρα της αναπαύσεως!

Φωτογραφίες Πωλίνα

1 σχόλιο:

  1. Ακου φιλε μου το θεμα "ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ" δεν ειναι απλο . τα ατομα που θα ασχοληθουν με τον τομεα αυτο ,πρεπει να τα εχουν(συγνωμη) βαρια! διοτι θελει αποφασιστηκοτητα ,φαντασια , δημιουργηκοτητα και το κυριοτητα να ειναι καθαρος( δηλαδη να μην εχει εφεση στην κομπινα και στο ρουσφετι)!αν γνωριζεις καποιον με αυτα τα χαρακτηριστικα να τον συστησεις στον Δημο και να αναλαβει!!!το ξερεις οτι επι 10 ημερες τωρα διπλα σε καδο στα καντουνια κειτεται το κουφαρι ενος προβατου μπερδεμενο ανανεσα σε μπαζια , σακκουλες ,οικιακων συσκευων και δεν ξερω τι αλλο!!!!! το ξερεις οτι διπλα σε καθε καδο υπαρχει και μια μικρη χωματερη? αν θελησεις φωτογραφιες εχω να σου δωσω .αλλα στου κουφου την πορτα! Φ Μεναρδος

    ΑπάντησηΔιαγραφή