Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

Χωρίς ακτινολόγο το ΚΥ Μυκόνου από τις 24/02/2011

Χωρίς ακτινολόγο είναι το ΚΥ Μυκόνου, αφού έληξε η 8μηνη σύμβαση της προηγούμενης υπαλλήλου και έκτοτε η θέση παραμένει κενή.


Άκουσα μάλιστα ότι από αυτήν την υπόθεση, της έλλειψης δηλαδή ακτινολόγου στο Κέντρο Υγείας Μυκόνου, επωφελούντια όχι ένα όπως γνωρίζαμε αλλά δύο ιδιωτικά ιατρεία.


Το ένα είναι η "Μυκονιάτικη Υγεία", του Αντιδημάρχου κ. Θρασύβουλου Κοντομήτρου όπου πηγαίνουν να βγάλουν ακτινογραφία οι ασθενείς κάθε φορά που το ΚΥ ξεμένει και το δεύτερο είναι το ιδιωτικό ιατρείο της ακτινολόγου όπου πηγαίνουν μετά την "Μυκονιάτικη Υγεία" οι ασθενείς για να τους "διαβάσει" την ακτινογραφία.

Έτσι όμορφα και συναδελφικά μοιράζεται η πίτα κι εκεί...

2 σχόλια:

  1. Δεν είναι η πρώτη φορά. Της τελευταίας χρονιάς πείρα δεν έχω μα γιά παλιότερα έχω να πω πως κι όταν το ΚΥ είχε την ακτινολόγο (μόνο πρωί) ο ασθενής ήταν δυσκολότατο να πάρει την ακτινογραφία του (γιά να τη χρησιμοποιήσει σε ειδικούς) αφού συνήθως η ακτινολόγος έλειπε κι είχε μαζί της το κλειδί.
    Ξέρω πως δεν ακούγεται δημοκρατικό ή φιλεύσπλαχνο μα πάλι καλά που υπάρχει η "Μυκονιάτικη Υγεία" & κάποιος είναι εκεί γιά μας όταν βρεθούμε σε ανάγκη. Κι αυτό το λέω εκ πείρας διότι έχουν σώσει εμένα & δικούς μου πάμπολες φορές.
    Μακάρι η κρατική μέρυμνα να μην είχε ελλείψεις μα αφού έχει λέω πάλι καλά που υπάρχει η ιδιωτική πρωτοβουλία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστώ για το σχόλιο. Σίγουρα οι υπηρεσίες υγείας στην Μύκονο δεν είναι στο επιθυμητό επίπεδο κι όπως έχουν σώσει πολλές φορές ανθρώπους, και στο Κ.Υ. Μυκόνου και στην "Μυκονιάτικη Υγεία" άλλο τόσο έχουν καταδικάσει άλλους ανθρώπους!

    Το σίγουρο είναι ότι την δύσκολη στιγμή, κούφια να είναι η ώρα, θέλουμε να βρισκόμαστε σε καλά χέρια που θα μπορούν να προσφέρουν βασικές υπηρεσίες υγείας. Δυστυχώς το Κ.Υ. Μυκόνου είναι υποβαθμισμένο και σε μεγάλο βαθμό υπολειτουργεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή