Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Οι Έλληνες εις τα όπλα! - Επέτειος 28ης Οκτωβρίου 1940

 Οι τελευταίοι αποχαιρετισμοί...ένα φυλαχτό...και εμπρός!!!

 ...Χαμογελαστοί διακρίνονται οι Έλληνες στρατιώτες την ώρα που πηγαίνουν στο μέτωπο να αντιμετωπίσουν τον εχθρό που απειλεί την πατρίδα μας..

Κι από τότε, αφού είδαν οι εχθροί μας ότι δεν μπορούν να μας πάρουν σε τα όπλα, επιστράτευσαν άλλες, πιο πλάγιες και λιγότερο άμεσες μεθόδους για να μας κρατήσουν υποδουλωμένους...

Κοιτάξτε το πολιτικό μας σύστημα, τα κόμματα, τους πολιτικούς μας, την Ε.Ε., τις τράπεζες και τις εχθρικές πολιτικές που αυτοί εφαρμόζουν εναντίον μας και ίσως εντοπίσετε ενδείξεις ότι σήμερα προωθείται πιο βίαια από κάθε άλλη φορά μία νέου τύπου υποδούλωση του Ελληνισμού, που έρχεται περισσότερο με πολιτικά και οικονομικά μέσα. 

Η ιστορία όμως διδάσκει...τότε το 1940 που απειλήθηκε η ελευθερία μας από τον Φασισμό, μόλις αντιληφθήκαμε τον εχθρό, συνταχθήκαμε, ενώσαμε τις δυνάμεις μας και τον κατατροπώσαμε. Αυτό πρέπει να γίνει και σήμερα, να αντιληφθούμε ποιος είναι ο εχθρός μας και με τι όπλα μας πολεμάει, να προσαρμοστούμε στους νέου τύπου πολέμους που διεξαγονται κατά των λαών, να ανασυνταχθούμε και να τον αντιμετωπίσουμε αποφασιστικά μέχρι να τον νικήσουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου