Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

Υπερθέαμα στο Θέατράκι από το Α.Σ. Αιγαίας

Πραγματικό υπερθέαμα παρακολουθήσαμε απόψε στο Θεατράκι, από τον "Α.Σ. Αιγαίας". Με σύνθημα το "Αθλητισμός-Εθελοντισμός-Αιμοδοσία" και με την υποστήριξη-συνεργασία της Μυκονιάτικης Αλληλεγγύης, η εκδήλωση κινήθηκε σε ασυνήθιστα πλαίσια για τα δεδομένα της Μυκόνου, σκορπώντας ντελίριο εντυπωσιασμού σε μικρούς και μεγάλους που βρέθηκαν στο Θεατράκι. Χαρακτηριστικό είναι ότι όταν ξεκίνησε το laser show, με τους καπνούς και τις φωτιές να συνθέτουν ένα φαντασμαγορικό show, τα ζητωκραυγάσματα και οι επευφημίες κυριολεκτικά κάλυψαν τα πάντα.

Ας δούμε όμως μερικές στιγμές που μπόρεσα να αποθανατίσω.










Συγχαρητήρια σε όλους για το πολύ καλό αποτέλεσμα, και κυρίως στο Σωματείο Αιγαίας, τον προπονητή Παναγιώτη Μουγγό που προετοίμασε τους μαθητές και εμπνεύστηκε την εκδήλωση, τους μαθητές που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό καθώς και την αγωνιστική ομάδα Πάρου που βρέθηκε στην Μύκονο ειδικά για αυτήν την εκδήλωση. 

2 σχόλια:

  1. Μπραβο στα παιδια!!!

    Πολυ καλη προσπαθεια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ ΦΟΒΕΡΟΙ ΥΠΕΡΘΕΑΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΣΔΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ....ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΦΟΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΖΩΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΡΟΦΗ ΗΤΑΝ ΦΟΒΕΡΕΣ.ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ ΠΟΥ ΣΗΚΩΣΕ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ ΤΟΣΟ ΨΗΛΑ.ΦΟΒΕΡΑ ΟΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή