Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

Active in Mykonos n.1

Το καλοκαίρι τελείωσε. Και τώρα τι κάνουμε? 

Σε αυτό το άρθρο παρουσιάζω μερικές επιλογές άθλησης που μας προσφέρονται στο νησί για τον χειμώνα. Ξεκινάμε λοιπόν με τις Πολεμικές Τέχνες και τον Χορό.

Πολεμικές Τέχνες

Kick Boxing και Muai Thai

Το Kick Boxing είναι ένα πολύ δυναμικό άθλημα που συνδυάζει πυγμές και λακτίσματα. Το Muay Thai έχει και αγκωνιές και γονατιές. Στην Μύκονο Kick Boxing και Muay Thai μπορεί κανείς να κάνει στο Γυμναστήριο του Α.Σ. Αιγαίας στο Σκαλάδο. Οι προπονήσεις ξεκινούν 18 Οκτωβρίου και πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη και Πέμπτη 9-10 το βράδυ.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6945984173 Παναγιώτης Μουγγός


Brazilian Jiu Jitsu

Το Brazilian Jiu Jitsu είναι η η βραζιλιάνικη εκδοχή του Ιαπωνέζικου Jiu Jitsu και σήμερα θεωρείται το καλύτερο άθλημα κάτω πάλης, κερδίζοντας ολένα κι περισσότερους φανατικούς οπαδούς. Στην Μύκονο BJJ διδάσκει ο Γιάννης Μπλούτης, με πολλές και σπουδαίες διακρίσεις στο Παγκράτιο και στο Grappling.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6946838082 Γιάννης Μπλούτης





Παγκράτιον
 
Η πολεμική τέχνη με την οποία οι Έλληνες κατατρόπωναν τους εχθρούς τους όταν τα όπλα τούς εγκατέλειπαν, αποκλήθηκε και "πάμμαχον πάλη" ακριβώς διότι είναι πάλη στην οποία μάχεσαι με τα πάντα. Αν κάποιος δει σήμερα αθλητές του Παγκρατίου να μάχονται, θα του θυμίσει Πυγμαχία, Kick Boxing και Muay Thai στα όρθια, Judo στις ρίψεις και Grappling ή Brazilian Jiu Jitsu στην κάτω πάλη. Στο Παγκράτιον όλα τα επιμέρους κομμάτια ενοποιούνται και όλα γίνονται ένα, θυμίζοντας πλέον Combat Grappling και Mixed Martial Arts (MMA). Στόχος της προπόνησης είναι ο αθλητής να αναπτύξει την ικανότητα να μάχεται με όλους τους δυνατούς τρόπους χωρίς όμως να μπαίνει σε αυστηρά αγωνιστικά καλούπια καλλιεργώντας έτσι το δικό του ξεχωριστό αγωνιστικό στυλ. Αυτή είναι και η φιλοσοφία του Α.Σ. Παγκρατίου Αθλήματος "Η Μύκονος" και του προπονητή Αρτέμη Μιχαηλίδη.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6972600306 Αρτέμης Μιχαηλίδης και 6976991532


Χορός
 
Ηip Hop και Latin

Σας αρέσει το Hip Hop, η House, οι Latin χοροί και το Tango? Η Νικόλ Συριανού σε νέο χώρο πλέον, παραδίδει ομαδικά και ιδιαίτερα μαθήματα για αγόρια και κορίτσια από 4 ετών και πάνω.

Τηλέφωνο: 6947057014 Νικόλ Συριανού





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου