Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου 2012

Το 80% πιστεύει ότι ο Παπανδρέου ξεπούλησε την εθνική κυριαρχία

ΣΗΜ. Στο εξής το Mykonensis, αντιλαμβανόμενο πλήρως τις οδυνηρές συνθήκες που επικρατούν στην Χώρα μας την τελευταία διετία και επιθυμώντας να συμβάλλει με τις μικρές δυνάμεις του στον αγώνα του ελληνικού λαού για πραγματική ελευθερία, θα συνεχίσει να κάνει ότι και από την πρώτη μέρα δημιουργίας του, επεκτείνοντας πέρα από τα στενά όρια της Μυκόνου την ενημέρωση ενάντια στην αδικία και την καταπάτηση των δικαιωμάτων μας ως ελεύθερων πολιτών.   Ο Γιώργος Παπανδρέου δεν προασπίστηκε την εθνική κυριαρχία της Ελλάδας, αντίθετα ξεπούλησε τη χώρα, αφού αποδέχτηκε χωρίς διαπραγμάτευση τους όρους των ξένων. Αυτό πιστεύουν οκτώ στους δέκα Έλληνες σύμφωνα με δημοσκόπηση της ALCO. Ίδια εικόνα και στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ με μόλις 2 στους 10 πράσινους να πιστεύουν ότι ο Γιώργος Παπανδρέου έκανε ό,τι μπορούσε για να προασπίσει τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας.

Την ίδια στιγμή στη δημοσκόπηση που δημοσιεύει το newsbomb.gr οι πολίτες δείχνουν να μην εμπιστεύονται τον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο, με τρεις στους δέκα Έλληνες να μην πείθονται ότι προσπαθεί πραγματικά να σώσει τη χώρα. Μάλιστα σε ποσοστό 60% οι πολίτες θεωρούν ότι ο Λουκάς Παπαδήμος επιβλήθηκε από τους δανειστές, προκειμένου να διασφαλίσει τα συμφέροντά τους.

Από την άλλη πλευρά οι ψηφοφόροι σε ποσοστό 60% υποστηρίζουν πως αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς αυτοακυρώθηκε, αφού του καταλογίζουν ότι ακύρωσε τις έως τότε θέσεις της Ν.Δ., αποδεχόμενος ουσιαστικά το μνημόνιο. Μάλιστα η συμπόρευση του προέδρου της ΝΔ με την κυβέρνηση Παπαδήμου φαίνεται να δυσαρεστεί μεγάλο μέρος του ελληνικού λαού, αλλά και όσων είχαν ψηφίσει Ν.Δ. το 2009.

Στο τελευταίο ερώτημα που έχει κάνει με την ονομασία των Σκοπίων και αν θα αποδέχονταν οι πολίτες το όνομα Μακεδονία, το 80% το απέρριψε κατηγορηματικά.

Πηγή: www.iefimerida.gr

Σχόλιο Mykonensis: Καλά όλα αυτά και απολύτως αναμενόμενα. Όμως αν δεν βρεθεί μία νέα πολιτική πρόταση (όχ κόμμα απαραίτητα) που θα ενώσει τον λαό τότε υπάρχει κίνδυνος να δούμε το ίδιο έργο να παίζεται για μία ακόμα φορά: Το λαό προεκλογικά να δηλώνει ότι δεν θα ξαναψηφίσει κανένα μεγάλο κόμμα στην εξουσία και την ημέρα των εκλογών να διαψεύδει τον ίδιο του τον εαυτό, ενδίδοντας σε νέες υποσχέσεις που δεν πρόκειται να εκπληρωθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου