Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Δημόσιο δρόμο έγραψε στο όνομά του ο "Αφροδίτης"

Τον δρόμο που βρίσκεται πάνω από την ταβέρνα "Θάλασσα" και συνδέει τις παραλίες Καλαφάτη-Λιά, πήγε να κλείσει ο γνωστός καταπατητής του Καλαφάτη κ. "Αφροδίτης", χτίζωντας δύο κολώνες για την εγκατάσταση μηχανισμού πόρτας. Ο συγκεκριμένος κύριος που έχει κατά το παρελθόν καταστρέψει την φυσική ομορφιά του Καλαφάτη, τον έχει μπαζώσει και τον έχει χτίσει, επιχείρησε να κάνει ακόμα μία "ευγενική παρέμβαση", όμως τον πρόλαβαν κάτοικοι της Άνω Μεράς και του τα γκρέμισαν όπως φαίνεται στις φωτογραφίες.








Ο δρόμος ο οποίος ξεκινάει από ψηλά δίπλα στο δρόμο για την Λιά, χρησιμοποιείται από τους Ανωμερίτες από αμνημονεύτων χρόνων από ότι μάθαμε από παλιούς κατοίκους και υπάρχουν εδώ και πολλά χρόνια παράπονα ότι ο "Αφροδίτης" θέλει να τους κλείσει τον δρόμο και με αυτόν την πρόσβαση στην παραλία και την ευρύτερη περιοχή του Καλαφάτη.




Το χειρότερο στην υπόθεση είναι ότι ο δημόσιος αυτός δρόμος, που υπάρχει και χρησιμοποιείται εδώ και δεκαετίες από τους Ανωμερίτες, παρουσιάζεται από το 2011 να βρίσκεται νόμιμα στην ιδιοκτησία του "Αφροδίτη"!!!

Ε ρε τα κολλητηλήκια με το κατεστημένο της Δημαρχίας τι κάνουν!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου