Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Ο λαός δεν χρωστάει τίποτα και σε κανέναν!!!

Λ. Παπαδήμος, πρώην Τραπεζίτης και νυν διορισμένος Πρωθυπουργός της Ελλάδας: "Φτάσαμε σε αυτήν την κατάσταση διότι επί σειρά ετών, ξοδεύαμε πολλά περισσότερα από όσα βγάζαμε". 


Κυνική παραδοχή κ. Πρωθυπουργέ, ωστόσο γιατί πρέπει να την πληρώσει ο λαός, αφού αυτό το χρέος ανήκει αποκλειστικά στους πολιτικούς που το δημιούργησαν;;;


Όπως είπε μόλις τώρα ο Ευ. Βενιζέλος: "Την ευθύνη για την σημερινή κατάσταση της χώρας την έχουμε όλοι, κι όταν λέω όλοι εννοώ και όσους αντιπολιτευόυμενοι συνδιαμόρφωσαν το ιστορικό αποτέλεσμα". 

Το χρέος λοιπόν να το πληρώσουν αυτοί που το δημιούργησαν, δηλαδή όλοι όσοι τα τελευταία 30 χρόνια διετέλεσαν Βουλευτές, Πρωθυπουργοί και Υπουργοί.


Όλοι μαζί αυτοί έχουνε πολλά δισ. ευρώ αποθηκευμένα σε τράπεζες του Λουξεμβούργου και της Ελβετίας. Κι αν δεν φτάνουνε τα λεφτά τους, ψάξτε τους λογαριασμούς στο όνομα αδελφού, γυναίκας, κόρης και γιου κι αν πάλι δεν φτάνουν μετά έχουν πολλά σπίτια, βίλες, εξοχικά, σκάφη, αυτοκίνητα να τους υποθηκεύσετε. Κι αν πάλι δεν φτάνουν....τότε ας προσέχατε!


Οι Έλληνες δεν χρωστάνε τίποτα και σε κανέναν!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου