Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Θετικές εξελίξεις για την επαναλειτουργία του Σφαγείου Μυκόνου

Σήμερα εστάλη έγγραφο από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, με το οποίο αποφασίζεται η σύσταση τριμελούς επιτροπής (2 κτηνίατροι από Σύρο κι ένας από Μύκονο) για την επιθεώρηση του σφαγείου. Η επιθεώρηση ορίζεται ότι πρέπει να γίνει μέχρι τις 5 Απριλίου και στην συνέχεια η επιτροπή θα πρέπει να στείλει την αξιολόγηση και την γνωμοδότησή της στην Περιφέρεια ώστε να αποφασιστεί η προσωρινή υπό όρους επαναλειτουργία του σφαγείου εν όψει του Πάσχα.

Στην συνέχεια κι αφού θα έχουν ολοκληρωθεί όλες οι ενέργειες που απαιτούνται θα γίνει επανέλεγχος του σφαγείου ώστε να δοθεί πλήρη αδειοδότηση για την λειτουργία του.

Στο πλαίσιο αυτών των εξελίξεων θα πρέπει να επισημάνουμε ότι από τις 5 Μαρτίου, όταν και η αρμοδιότητα του σφαγείου πέρασε από τον Αντιδήμαρχο κ. Βαμβακούρη, στην Δημοτική Σύμβουλο κ. Ειρήνη Γρυπάρη, γίνονται καθημερινά ενέργειες από την ίδια ώστε το συντομότερο δυνατόν το σφαγείο να πληρεί τις προϋποθέσεις που απαιτούνται για την επαναλειτουργία του. 

Μετά κι από αυτές τις εξελίξεις όλα δείχνουν ότι σύντομα θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε ότι το σφαγείο επαναλειτουργεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου