Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Σεμινάριο Ελεύθερης Κατάδυσης στην Μύκονο!!



Η Κατερίνα Τοπούζογλου διοργανώνει στη Μύκονο σεμινάριο ελεύθερης κατάδυσης με ομιλητή/εκπαιδευτή τον κ.Σταύρο Μπακανδρέα από τις 29 Μαρτίου εώς και την 1η Απριλίου για τη βελτίωση των επιδόσεων άπνοιας και κυρίως για την ασφάλεια κατά τη διάρκεια της υποβρύχιας αλιείας.
Ένα πολύ ενδιαφέρον σεμινάριο από τον κ.Μπακανδρέα που θα διαρκέσει 4 ημέρες, με θεωρητικά μαθήματα στο Obati και πρακτικά στη θάλασσα.
Ο κ. Μπακανδρέας είναι Εκπαιδευτής εκπαιδευτών τρίτου επιπέδου ελεύθερης κατάδυσης ΕΟΥΔΑΤΚ, Εκπαιδευτής τεσσάρων αστεριών CMAS, εκπαιδευτής PADI OWSI, Διευθυντής εκπαίδευσης στα σχολεία εκπαιδευτών ε/κ της Ομοσπονδίας, πτυχίο προπονητού Γ.Γ.Α. Καταδύσεων Αʼ τάξεως και πτυχίο προπονητού Τεχνικής Κολύμβησης Γʼ τάξεως, μέλος της ΑΙDΑ HELLAS, υπήρξε μέλος της Εθνικής ομάδας υποβρύχιας αλιείας, συμμετείχε σε αγώνες Τεχνικής Κολύμβησης και σε αγώνες κολύμβησης μεγάλων αποστάσεων ανοικτής θάλασσας με Πανελλήνιες διακρίσεις,
όπως καταλαβαίνετε το σεμινάριο θα έχει πολύ ενδιαφέρον.
...λένε οι παλιοί
"Καλός ψαροτουφεκάς δεν είναι αυτός που βγάζει ψάρια, αλλά αυτός που επιστρέφει σπίτι του"
και συμφωνουν και οι νεότεροι.
Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής spearfishing.mykonos@gmail.com & τηλ: 6945558831
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την δημοσίευση
Κώστας Κ.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ Mykonensis: Είμαστε νησιώτες και η λατρεία μας για την θάλασσα είναι δεδομένη. Δυστυχώς σε πολλές περιπτώσεις - και στην Μύκονο έχουμε τέτοια παραδείγματα - η λατρεία αυτή μπορεί να μετατραπεί σε τραγωδία. Δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάμε ότι το σημαντικότερο είναι η ανθρώπινη ζωή, όπως λέει και το παραπάω σημείωμα. Όσοι έχουμε μία ιδιαίτερη σχέση με την θάλασσα και την κατάδυση είναι απαραίτητο να γνωρίζουμε τις βασικές αρχές ασφάλειας στο νερό. Το σεμνάριο Ελεύθερης Κατάδυσης που διοργανώνει η Κατερίνα αποσκοπεί σε ακριβώς αυτό, να απολαμβάνουμε την χαρά της κατάδυσης με ασφάλεια χωρίς να διακινδυνεύουμε την ζωή μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου