Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

Δελτίο Τύπου της Επόμενης Μέρας για τις επιτυχίες του Α.Ο. Μυκόνου στον στίβο




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Θερμά συγχαρητήρια στους αθλητές του στίβου του Α.Ο Μυκόνου Αρμάου Φραγκίσκα, Σικινιώτη Καλλιόπη, Κάτσα Κατερίνα, Νάζου Μαργαρώ, Βερώνη Μαρκέλα, Μπεντνάρσκα Κλαούντια και Γιαβρούτα Κική για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου.
 Μέσα από την αγωνιστική τους παρουσία κατάφεραν να φτάσουν στην κορυφή στα 2 χλμ. Πανκορασίδων Α κερδίζοντας δικαιωματικά τα χειροκροτήματα και τα μπράβο μας.
 Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν και σε αυτούς που τους στηρίζουν και τους εμψυχώνουν. Στους προπονητές τους Καγιουκλάκη Δωροθέα και Δημητσάντο Πέτρο που κατάφεραν να τους εμφυσήσουν ένα υγιές αθλητικό πνεύμα, στον Γ.Γ του Α.Ο. Μυκόνου κ Δημήτρη Πάππα για την μόνιμη αρωγή του,  καθώς   και στις οικογένειες των αθλητών που τους στηρίζουν.
 Τα παιδιά του στίβου του Α.Ο Μυκόνου αποτελούν μεγάλη ελπίδα και φωτεινό παράδειγμα υγιούς άθλησης για την Μύκονο. Οι επιτυχίες αυτές, σε ατομικό και σωματειακό επίπεδο πραγματοποιούνται κάτω από αντίξοες συνθήκες λόγω  τόσο της μόνιμης έλλειψης υλικοτεχικής υποδομής όσο και των καιρικών συνθηκών.
Θα στηρίζουμε τις προσπάθειες των αθλητών του στίβου με στόχο να συνεχίσουν να κρατάνε την σημαία του Α.Ο. Μυκόνου ψηλά.

Για την Δημοτική παράταξη «Μύκονος-Επόμενη Μέρα»

Ανδρέας Ν. Φιορεντίνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου