Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

Σχόλια επί του προϋπολογισμού του Δήμου στο facebook

Σχόλια αντιγραμμένα από το προφίλ μου στο facebook.

Για το έλλειμμα εσόδων ύψους 1,6 εκατομμυρίων ευρώ όσον αφορά τα τέλη ηλεκτροφωτισμόυ και καθαριότητας...

"1.600.000 ΕΥΡΏ λείπουν από τον Δήμο για να καλύψει τα έξοδα στις υπηρεσίες ηλεκτροφωτισμού και καθαριότητας και μόνο από τις δικές μας τσέπες μας μπορεί να τα βρει."
"Πώς γίνεται να ξοδεύουμε γύρω στα 4.000.000 ευρώ το χρόνο για ηλεκτροφωτισμό και καθαριότητα και να είμαστε βυθισμένοι μέσα στο σκοτάδι και τα σκουπίδια???? Αποτυχία διαχείρισης και αποτυχία παροχής στοιχειωδών υπηρεσιών στον Δήμο μας!"
Για την ψήφιση του προϋπολογισμού του 2011....


"Ποιός εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος που νιώθει υπεύθυνος απέναντι στους Μυκονιάτες θα μπορούσε να ψηφίσει τον προϋπολογισμό που έφερε προς ψήφιση στο ΔΣ η "Ενωμένη Μύκονος"? Μόνο ανίδεα ανδρείκελα μαριονέτες!"
Για το ότι δεν βρισκόταν κανένας υπάλληλος της οικονομικής υπηρεσίας ή άλλος εξωτερικός συνεργάτης για να απαντήσει σε ερωτήματα σχετικά με τον προϋπολογισμό ώστε να γνωρίζουν τουλάχιστον τι ψηφίζουν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι.....
"Γιατί δεν βρισκόταν κανένας υπάλληλος στο επίμαχο ΔΣ για να απαντήσει στα ερωτήματα που προκύπτουν από τον "βαριά άρρωστο" προϋπολογισμό που έφερε προς ψήφιση η "Ενωμένη Μύκονος"?? Μήπως γιατί ήξεραν ότι δεν είχαν απάντηση για τα ερωτήματα που προκύπτουν, όπως π.χ. γιατί δεν υπάρχει αντιστοίχιση των ανταποδοτικών τελών ηλεκτροφωτισμού και καθαριότητας και που σκοπεύει να βρει τα 1.600.000 ευώ ο Δήμαρχος??"
Ο Μέγας και οι βαρύγδουπες δηλώσεις του πάνω στα οικονομικά του Δήμου...
"Όποτε ο Μέγας κάνει λόγο για "υγιή" οικονομική κατάσταση στον Δήμο όλο κάτι συμβαίνει! Την προηγούμενη φορά είχε αποκαλέσει "υγιή" τον ισολογισμό του 2009 και ξέσπασε το σκάνδαλο! Τώρα που απεκάλεσε "υγιή" τον προϋπολογισμό του 2011 τι θα γίνει άραγε??"
Για την στάση των Συμβούλων της μειοψηφίας στην ψήφιση του προϋπολογισμού....
"Στα παλιά τους τα παπούτσια έγραψαν τους ψηφοφόρους τους όσοι ενέκριναν τον προϋπολογισμό του 2011!Έτσι όμως με τυφλές ψήφους εμπιστοσύνης δεν προασπίζεστε τα συμφέροντα του Δήμου!Ευτυχώς που οι Σύμβουλοι της μειοψηφίας-πλην του Αντώνη Άνοιξη-όχι μόνο δεν ενέκριναν τον προυπολογισμό αλλά αρνήθηκαν να παίξουν το παιχνίδι τους και μας ενημερώνουν για τα στραβά του προυπολογισμού!"
Κι ένα αβίαστο συμπέρασμα που προκύπτει από τους 3 μήνες διοίκησης της παράταξης "Ενωμένη Μύκονος".....
"Χρειάζεται συνεχής έλεγχος ιδιαίτερα προς μία Δημοτική Αρχή, όπως η "Ενωμένη Μύκονος" που σε χρόνο ρεκόρ σχηματίζει βαρύ ιστορικό στις παρατυπίες και στην τήρηση αντιδημοκρατικών διαδικασιών."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου