Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Καθημερινές εικόνες στην Μύκονο του 2012

Δεν ξέρω τι άλλο πρέπει να γίνει για να αντιδράσουμε...

 Τέτοια αδιαφορία δεν πρέπει να έχει υπάρξει ποτέ στο παρελθόν τα τελευταία 20-30 χρόνια...

Μία Δημοτική Αρχή που συνεχίζει με τρόπο αλαζονικό τις σπατάλες χωρίς να τηρεί ούτε στο ελάχιστο τους κανονισμούς, ήταν επόμενο κάποια στιγμή να αντιμετωπίσει αυτό το πρόβλημα.

Το δυστυχές για τους Μυκονιάτες, είναι ότι μαζί με την Δημοτική Αρχή και την αλαζονική συμπεριφορά της, τιμωρούνται κι οι ίδιοι που την επέλεξαν να διαχειριστεί τις τύχες του νησιού μας. 

Μία δημοτική αρχή, που με το έτσι θέλω έφερε έναν παράνομο προϋπολογισμό έχοντας την απαίτηση να ψηφιστεί από την αντιπολίτευση και να εγκριθεί από το ελεγκτικό συνέδριο, ρίχνει τώρα το φταίξιμο για τις δικές της αποτυχίες στους άλλους.

Η δημοτική αρχή πληρώνει τα λάθη της, την ανικανότητά της και την αλαζονεία της, και είναι η ίδια υπεύθυνη για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το νησί!!!

Καλό θα είναι να το καταλάβουνε το συντομότερο και να βάλουνε τα κεφάλια κάτω 
και να καθαρίσουνε το νησί!!!





5 σχόλια:

  1. Αν μπορούσα να πω για το θέμα τη λέξη 'χαρά' θα έλεγα πως μου τη δίνει η ανάρτησή σας για ένα θέμα που σοβαρότατο για την υγεία μας όχι μόνο εξοργίζει εμάς τους κατοίκους αλλά & μάς εξευτελίζει καθώς όσο πληθαίνουν οι επισκέπτες μοιάζουμε υπόλογοι καθώς αναγκαζόμαστε να εξηγούμε τα ανεξήγητα.
    Καλά που είστε κι εσείς που φωτογραφίζετε.
    Κοινοποιώ ελπίζοντας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. λιγο σας ξερω τους μυκονιατες και αυτο το χαλι που βλεπω στους δρομους διστυχος υπαρχει και μεσα στα σπιτια σας, αλλα οπως βρωμαει το νησι βρωμανε και τα κορμια σας απο την απλυσια και απο τα οργια που κανετε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ,ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΕΧΕΙΣ ΦΑΕΙ ΨΩΜΑΚΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ ΑΝΩΝΥΜΑ!ΜΗ ΡΙΧΝΕΙΣ ΠΕΤΡΑ ΣΤΟ ΠΗΓΑΔΙ ΠΟΥ ΣΕ ΔΡΟΣΙΣΕ......ΚΙ ΟΤΙ ΒΡΩΜΑΝΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΡΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ......ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΗ ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΩ!{ΑΡΤΕΜΙΣ}

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΡΑΓΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΤΟ ΠΙΟ ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΡΑΓΚΑΤΟΥΣ & ΤΙΣ ΔΙΑΣΗΜΟΤΗΤΕΣ....
    ΚΡΙΜΑ ... ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ...!!! ΝΟΜΙΖΑ ΠΩΣ ΜΟΝΟ Η ΑΘΗΝΑ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΧΑΛΙΑ.....

    ΚΟΡΔΟΠΑΤΗ ΒΑΡΒΑΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπητοι συμπολιτες μου οι εικονες μιλανε και μας δειχνουνε οχι μονο την ασυνειδησια της Δημοτικης Αρχης αλλα και την ασυνειδησια των ιδιων των πολιτων..!!!μπαζα,κλαρια,στρωματα ,θερμοσιφωνες,μπογιες και ολων των ειδων τα υλικα τι δουλεια εχουν στους καδους μεσα και εξω απο αυτους???οι καδοι της ανακυκλωσης γιατι εχουν μεσα μη ανακυκλωσιμα???τα σκουπιδια ειναι δικο μας προιον και η ανακυκλωση ξεκιναει απο εμας τους ιδιους.!!Απο το ιδιο μας το σπιτι.!!Εαν εμεις οι ιδιοι δεν κανουμε τον διαχωρισμο των σκουπιδιων στο σπιτι μας και δεν παψουμε να πεταμε ασυλλογιστα τα σκουπιδια μας οπου και οπως μας βολευει δεν θα υπαρξει ποτε καποια λυση..!!μαλλον θα πρεπει να ανακυκλωσουμε τους εαυτους μας πρωτα..!!προσωπικα μεσα σε 3 χρονια εχω καταφερει να μην εχω σκουπιδια..!!!κι αν εχω ειναι ελαχιστα..!!ο κ.Ρουσσουνελος ειχε αναρτησει για μια ομιλια που ειχε γινει σχετικα με τα σκουπιδια,οτι εαν παψουμε να τα βλεπουμε ετσι και τα δουμε σαν χρησιμα υλικα για καποιες εταιρειες που τα ανακυκλωνουν ,ισως ανακουφιστουμε απο το τεραστιο αυτο προβλημα που δημιουργειται στο ομορφο νησι μας.!!ασχετα τι τα κανει ο Δημος τα ανακυκλωσιμα ,εμεις ας προσπαθησουμε να εκπαιδευσουμε τους εαυτους μας στον διαχωρισμο των υλικων και οσοι δεν γνωριζουν ας απευθυνθουν σε αυτους που γνωριζουν.!!ας γινονται συνεχεις ενημερωσεις και ομιλιες για την ανακυκλωση και ας παψουμε να περιμενουμε μονο απο τον Δημο να λυσει το προβλημα..Και επειδη μπορει να θεωρησετε οτι τους υποστηριζω εχω φωτογραφιες οπου οχι μονο εχουν καψει σκουπιδια αλλα εχουν καψει και τους πετρινους τοιχους ιδιωτων που ολοι γνωριζουμε πως κανενας δεν μπορει να καταστρεφει ιδιωτικη περιουσια..ειναι υπολογοι και στον νομο..Σας ευχαριστω και υπολογιζω στην κατανοηση σας..!!!
    Δουβη Κατερινα.. δημοτης Μυκονου

    ΑπάντησηΔιαγραφή