Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Ελευθερώνουμε την πρόσβαση στην παραλία του Άι Γιώρη του Τραχηλη την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου στις 11:00

Μετά τον καθαρισμό και την από-ιδιωτικοποίηση της παραλίας στην Ταγκού, σειρά έχει η παραλία του Άι Γιώρη κάτω από το ξενοδοχείο Santa Marina. 

Οι φόβοι μας επιβεβαιώθηκαν και το κλείσιμο της πρόσβασης στην πανέμορφη παραλία ολοκληρώθηκε με τον τρόπο που βλέπετε στην παρακάτω φωτογραφία.

Ο σκοπός της δράσης είναι να αφαιρεθούν όλες οι ξύλινες κατασκευές από την μοναδική είσοδο που υπάρχει για την παραλία, για τους μη πελάτες του ξενοδοχείου.

Θα χρειαστεί αποφασιστικότητα και θάρρος για να καταφέρουμε τον σκοπό μας, για αυτό χρειάζεται να συγκεντρωθούμε όσοι περισσότεροι γίνεται.

Η δράση ενδείκνυται μόνο για αθλητικούς τύπους αφού η παραλιακή διαδρομή μέχρι το σημείο που μας ενδιαφέρει είναι εξαιρετικά δύσβατη. Εναλλακτικά μπορεί να έρθει κανείς με βάρκα, ή κολυμπώντας...



2 σχόλια:

  1. Μπράβο σας παιδιά!! Να ξεβρομίσει ο τόπος με τα λαμόγια που μόνο το χρήμα έχουν για Θεό τους… ούτε που τους ένοιαξε ποτέ ο τόπος τούτος.. μόνο η κονόμα και ο Δήμος να κάνει την κότα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ελεύθερη πρόσβαση στην παραλία του Αγίου Γεωργίου του Τραχηλη αποκαταστάθηκε! Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ κ δείτε τις φωτογραφίες στο mykonosaction.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή