Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

ΥΠΟΔΕΧΤΗΚΕ ΤΟΝ ΓΚΑΟΥΛΑΪΝΤΕΡ ΦΟΥΧΤΕΛ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΡΧΗ Ν. ΑΙΓΑΙΟΥ

Προσβολή και πρόκληση προς τους κατοίκους των Κυκλάδων  και των Δωδεκανήσων αποτελεί η υποδοχή μετά φανών και λαμπάδων στην Περιφέρεια Ν. Αιγαίου του Χανς Φούχτελ και της κουστωδίας του.
Τον Φούχτελ υποδέχθηκε στο αεροδρόμιο ο αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου Φώτης Χατζηδιάκος, ενώ στο κτίριο του Διοικητηρίου τον καλωσόρισε ο Περιφερειάρχης Ν. Αιγαίου Γιάννης Μαχαιρίδης.
Η Περιφερειακή αρχή του Ν. Αιγαίου γνωρίζει καλά, όπως και ολόκληρος ο Ελληνικός λαός, το ρόλο του απεσταλμένου της γερμανικής καγκελαρίας στην Ελλάδα. Γνωρίζει το ρόλο του γερμανού Χανς Φούχτελ ως επιτηρητή της υλοποίησης της καταστροφικής πολιτικής του μνημονίου και της επιβολής των σχεδίων του γερμανικού Δʼ ΡΑΪΧ στην Ελλάδα.
Ο Φούχτελ και η κουστωδία του περιφέρονται στην οικονομικά κατεχόμενη Ελλάδα, σαν αποικιοκράτες, επιδεικνύοντας τα καθρεφτάκια τους, τάζοντας νεφελώδεις συνεργασίες μονομερούς οφέλους σε εκπροσώπους και παράγοντες της αυτοδιοίκησης και του επιχειρηματικού κόσμου. Ο σκοπός τους είναι να διαμορφώσουν θετικό κλίμα και στρατό πρόθυμων μνημονιακών παραγόντων για την προώθηση των γερμανικών οικονομικών συμφερόντων στη χώρα μας.
Δεν είναι καθόλου τυχαία η συνεργασία του Φούχτελ με τον Υπουργό Ανάπτυξης Κωστή Χατζηδάκη για το σχεδιασμό, τη μεθόδευση και την επιβολή των Ειδικών Οικονομικών Ζωνών (ΕΟΖ), αυτές τις σύγχρονες περιοχές σκλαβοπάζαρων, προς όφελος του ληστρικού κεφαλαίου, με ειδικά προνόμια και κίνητρα, με αναστολή της εργατικής νομοθεσίας και επιβολή μισθών και εργασιακών συνθηκών Ινδίας.
Εδώ πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι η Περιφερειακή Αρχή του Ν. Αιγαίου που σήμερα υποδέχεται με τιμές τον Φούχτελ, μελετούσε, σχεδίαζε και πρότεινε τη δημιουργία ΕΟΖ στη Ρόδο και στη Σύρο. Τα σχέδιά της για δημιουργία ΕΟΖ ευτυχώς ανατράπηκαν (προς το παρόν) μετά από τις καθολικές διαμαρτυρίες των εργαζομένων και των φορέων τους στο Ν. Αιγαίο.
Οι μπίζνες που προτείνει ο Φούχτελ και η Μέρκελ για τον τουρισμό, τα αγροτικά προϊόντα, για ΑΠΕ, για «αξιοποίηση» περιουσίας της αυτοδιοίκησης κλπ., είναι οι γνωστές οικονομικές συμφωνίες της λεηλασίας των πλουτοπαραγωγικών πηγών της χώρας μας, καθώς και των τοπικών συνεργαζόμενων επιχειρήσεων και επαγγελματιών. Είναι οι ληστρικές συμφωνίες βασισμένες στην οικονομική κρίση και στο αδιέξοδο που οι ίδιοι δημιούργησαν για να ξεζουμίζουν τους ξενοδόχους, τους επαγγελματίες, τους βιοτέχνες, τους παραγωγούς και να αποφέρουν το μέγιστο των κερδών στις γερμανικές επιχειρηματικές τσέπες.
Η πολιτική που εξυπηρετεί τα συμφέροντα της Τρόικας οδηγεί τη χώρα μας μέρα με τη μέρα στην ολοκληρωτική καταστροφή. Το παρασιτικό επιχειρηματικό κεφάλαιο, για να διασφαλίσει τα υπερκέρδη του, υποθηκεύει το μέλλον των εργαζομένων και το πλούτο της χώρας. Η μόνη ελπίδα οικονομικής και κοινωνικής ανάτασης της χώρας μας προς όφελος του λαού είναι η ανατροπή της μνημονιακής πολιτικής. Η ανατροπή της πολιτικής της διάσωσης των τραπεζιτών - τοκογλύφων με αποτέλεσμα την χρεοκοπία του λαού και της χώρας. 

Πανπαν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου