Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Δελτίο τύπου "Μύκονος-Επόμενη Μέρα"

Μου εστάλη και το δημοσιεύω.



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μύκονος, 14 Μαρτίου 2011

Η βιβλική καταστροφή η οποία χτύπησε την Ιαπωνία συγκλόνισε την παγκόσμια κοινότητα και επιβεβαίωσε για μια ακόμη φορά  το πόσο ανίσχυρος είναι ο άνθρωπος παρά την τεχνολογική και επιστημονική εξέλιξη στις απρόβλεπτες φυσικές καταστροφές.
Με δεδομένη την ιδιαίτερη σχέση της Μυκόνου με την Ιαπωνία, λόγω της αδελφοποίησης του Δήμου μας με την πόλη Yoronjima (Yoronto)   στο ομώνυμο νησί, έχουμε έναν παραπάνω λόγο να εκφράσουμε τη συμπαράστασή μας στον δοκιμαζόμενο αυτή τη στιγμή ιαπωνικό λαό.
Για το λόγο αυτό ζητάμε από το Δήμαρχο να προβεί σε άμεσες ενέργειες κατ’ αρχήν με μία επιστολή συμπαράστασης αλλά και με απτές πράξεις ώστε να συνεισφέρει όπως και όσο μπορεί στην ανακούφιση των προβλημάτων που έχουν δημιουργηθεί στους κατοίκους των πληγέντων περιοχών της Ιαπωνίας.
Ο Ερυθρός Σταυρός έχει ήδη ξεκινήσει την δική του προσπάθεια ανακούφισης του Ιαπωνικού λαού συγκεντρώνοντας δωρεές από όλο τον κόσμο. Όποιος επιθυμεί να ενισχύσει αυτήν την πρωτοβουλία μπορεί να κάνει κλικ εδώ και να κάνει μία δωρεά άμεσα και γρήγορα.

Μύκονος-Επόμενη Μέρα

Υ.Γ. Ολόκληρο το link είναι  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου