Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Μυκονιάτες καθαρίζουν μόνοι τους τις γειτονιες τους από τα σκουπίδια!!!

Μύκονος-Αργύραινα, μετά τον Αγροτικό Συνεταιρισμό. 




Η κατάσταση με τα σκουπίδια είναι χαοτική. 

Οι κάτοικοι της περιοχής, προεξάρχοντως των Νίκου Δάντου, Γιώργου Φαμέλη και Θοδωρή Κουκά, αφήνουν κάθε εβδομάδα για λίγο τις δουλειές τους και καθαρίζουν εθελοντικά την γειτονιά τους υποκαθιστώντας το έργο του Δήμου ο οποίος αδυνατεί να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του... 




 
Η περιοχή καθάρισε από τα διάφορα απορρίμματα που βρίσκονταν έξω και γύρω από τους κάδους...για πόσο ακόμα άραγε;;;
 
Δείτε και τα παρακάτω βίντεο.





 
Η αδιαφορία που επιδεικνύει η Δημοτική Αρχή για την καθαριότητα του νησιού, ευτυχώς δεν επικρατεί στην νοοτροπία και των Μυκονιατών, οι οποίοι κλέβουν χρόνο από τις δουλειές τους για να κάνουν αυτό για το οποίο ο Δήμος πληρώνεται μεν για να κάνει αλλά αδυνατεί να πραγματοποιήσει...

Κρίμα γα το νησί.

Μπράβο στους κατοίκους.

Πόσο ακόμα θα τραβήξει αυτή η κατάσταση;;;; 

Τέλος, οι εθελοντές κάτοικοι επιθυμούν να περάσουν μέσα από το Mykonensis ένα μήνυμα: Παρακαλούν θερμά τους κατοίκους άλλων περιοχών και γειτονιών να μην επιβαρύνουν με τα σκουπίδια τους την ήδη υπερφορτωμένη από κάθε λογής απορρίμματα, περιοχή τους.

3 σχόλια:

  1. Είπες: ¨Η αδιαφορία που επιδεικνύει η Δημοτική Αρχή για την καθαριότητα του νησιού, ευτυχώς δεν επικρατεί στην νοοτροπία και των Μυκονιατών¨ Κάνεις λάθος όμως γιατί η νοοτροπία των Μυκονιατών είναι που έφερε στον αρμόδιο αντιδήμαρχο 1300 ψήφους. Όταν τον ψήφιζαν ήξεραν πάρα πολύ καλά ότι τον ψηφίζαν για να συνεχιστεί η βρόμικη δουλειά και όχι η καθαρή.
    Ο ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ
    ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ
    ΠΟΥ ΤΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ε,καλα...Δεν ειναι 1300 μονο οι Μυκονιατες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. BRAVO STUS E8ELONTES ALLA ENA AKOMI MEGALO BRAVO STUS PSIFOFORUS TU KORNIBA!!!! ANTIDIMARXOS KA8ARIOTITAS EINAI AYTOS H ANTIDIMARXOS VROMAS KAI DISODIAS.... TELIKA YPARXEI NOMOS SE AYTO TON TOPO H MONO YPONOMOS???? AYTOI OI 1300 PU TON PSIFIZUN TOSA XRONIA ANEGEFALOI EINAI H IDIOI ME EKEINON????

    ΑπάντησηΔιαγραφή