Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

Η Μύκονος των ονείρων μας θα αργήσει λίγο ακόμα...


Το παρόν αποτελεί μια καθαρά προσωπική τοποθέτηση και με αυτό εκφράζω τις δικές μου σκέψεις και μόνο.

Θα ήθελα λοιπόν να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ, σε όλους όσους χωρίς κανένα άλλο όφελος πέρα από το καλό της Μυκόνου, στήριξαν έμπρακτα μέχρι και την τελευταία στιγμή, στον συνδυασμό "Μύκονος-Επόμενη Μέρα", το όραμά τους για την αλλαγή που όλοι ξέρουμε ότι χρειάζεται η Μύκονος!

Ιδιαίτερα θα ήθελα να ευχαριστήσω, τα παιδιά της Νεανικής Δράσης Μυκονιατών για την ηθική υποστήριξή τους από την πρώτη στιγμή που εγώ και η Φλώρα πήραμε την ευθύνη να τους εκπροσωπήσουμε και να πω ένα μεγάλο μπράβο σε παιδιά που παρότι ανήκαν στους άλλους συνδυασμούς ή ψήφισαν κάτι διαφορετικό την πρώτη Κυριακή, εκείνα βρέθηκαν στο πλευρό μας την δεύτερη εβδομάδα των εκλογών, έκαναν προσωπικό αγώνα και ενίσχυσαν την δική μας προσπάθεια για να αλλάξουμε όλοι μαζί το νησί μας!

Δυστυχώς, η υπόλοιπη κοινωνία δεν ανταποκρίθηκε στον βαθμό που χρειαζόταν για να γίνει η αλλαγή πραγματικότητα! 

Παρόλα αυτά εξακολουθώ να πιστεύω ότι όλοι εμείς που έχουμε μάτια να δούμε την κακοδιαχείριση που υπάρχει στον τόπο χωρίς να μας τυφλώνει το προσωπικό συμφέρον, αποτελούμε την ελπίδα για τον τόπο και τις επόμενες γενιές. Οι φωνές της αλλαγής πρέπει να παραμείνουν δυνατές αν θέλουμε το καλό της μικρής μας κοινωνίας!

Ελπίζω το επόμενο διάστημα να έχουμε την ευκαιρία να γνωριστούμε από κοντά με όλους εσάς που μας ενώνουν οι κοινές αγωνίες για το νησί μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου