Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

Τέλος τα ψέμματα! Αλλαγή τώρα ή ποτέ!!!

Τα ψέμματα τελείωσαν! 


Την Κυριακή όλοι μας αναλαμβάνουμε τις ευθύνες που μας αναλογούν! 

Επιλέγουμε υπεύθυνα, πέρα από μικροσυμφέροντα και μικροπρέπειες, Δημοτική Αρχή για το καλό του τόπου μας!!


Ο αγώνας ξεκινάει από την αρχή!!! Ποιούς θα επιλέξουμε αυτήν την φορά?

 



Αυτούς που είναι διεφθαρμένοι, διαπλεκόμενοι και μπλεγμένοι στα σκάνδαλα και στις παρανομίες ή Αυτούς που είναι καθαροί και ηθικοί? 
 
Αυτούς που μας διοικούν τόσα χρόνια συγκεντρωτικά και αυταρχικά, που έχουν κάνει τον Δήμο και το νησί μας, προσωπικό τσιφλίκι τους, αποκλείοντας τους ικανούς και τους άξιους, τοποθετώντας μόνο τους δικούς τους ανθρώπους σε διοικητικές θέσεις ή Αυτούς που είναι ανοιχτοί προς την κοινωνία και επιθυμούν να εφαρμόσουν έναν νέο μοντέλο διοικήσης με το οποίο θα αξιοποιήσουν τους καλύτερους από όλο το φάσμα της κοινωνίας για να διοικήσουν τον τόπο και να στελεχώσουν με αυτούς τις επιτροπές, τις υπερεσίες και τα νομικά πρόσωπα που προβλέπονται στον νέο νόμο??


Αυτούς που χρησιμοποιούν τους εκβιασμούς, τους εκφοβισμούς και την δωροδοκία ως μέσον για να εκλεγούν και να παραμείνουν στην εξουσία ή Αυτούς που με γνώμονα τις αρχές τους και την ηθική τους διεκδίκησαν τίμια την ψήφο μας?


Τέλος, θα επιλέξουμε αυτούς που είναι 20 χρόνια στην εξουσία 
ή 
Αυτούς που έχουν όραμα για τον τόπο και όρεξη για δουλειά???


 Στις καρέκλες της Δημαρχίας, να κάτσουνε επιτέλους ανθρώποι, άξιοι και ικανοί, που θα βάλουν πρώτα το συμφέρον του τόπου κι όχι της τσέπης τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου