Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

Οι εκλογές της ανεντιμότητας και της αλλοίωσης της λαϊκής ετυμηγορίας, έγιναν το καμάρι των παδιών της "Ενωμένης Μυκόνου"

Ωραία, νικήσατε! Σεβόμαστε το αποτέλεσμα. Μακάρι να λειτουργήσετε αυτήν την φορά για το καλό του τόπου. Δεν είναι ακόμα αργά για να το κάνετε.

Κερδίσατε, ωστόσο, μία άνιση, ανήθικη και άδικη μάχη για την οποία δεν μπορείτε να είστε περήφανοι. Εμείς πρώτοι παραδεχόμαστε την ήττα μας και την νίκη σας. Εσείς παραδέχεστε ότι κερδίσατε επιστρατεύοντας ανέντιμες, ανήθικες και παράνομες πολλές φορές πρακτικές? Δεν σας αρκεί που κερδίσατε, γιατί εξακολουθείτε να προκαλείτε με την στάση σας όλους εμάς που βρισκόμαστε στην αντίθετη πλευρά???

Δεν σας φτάνει που κερδίσατε μεταχειριζόμενοι ανέντιμα και ανήθικα μέσα, μιλάτε για δικαιοσύνη, για δημοκρατία και για ενωμένη Μύκονο??? Πώς θα ενώσετε την Μύκονο, αφού οι μισοί από εμάς έχουμε υποστεί από τους άλλους μισούς (δηλαδή εσάς) μία άδικη ήττα???  

Δεν φτάνει που η μισή Μύκονος δεν σας θέλει, δεν φτάνει που πολλοί από τις ψήφους σας αποτελούν προϊον του απίστευτα καλοστημένου μηχανισμού εξαγοράς των ψηφοφόρων, έχουμε και κάτι παιδιά μαλωμένα με την αλήθεια και την πραγματικότητα, να μας λένε ότι οι Μυκονιάτες αποφάσισαν με "δημοκρατικές διαδικασίες", στα "πλαίσια της νομιμότητας", ότι "κέρδισε η δημοκρατία" κι άλλα δεκάδες τέτοια....


Ποιά δημοκρατία κέρδισε, όταν οι μισοί Μυκονιάτες θα πρέπει να υποστούν τον φασισμό των άλλων μισών?

Για ποιές δημοκρατικές διαδικασίες μιλάτε, όταν από τους εκατοντάδες τόνους μπετόν που έπεσαν σε ιδιωτικούς δρόμους και ιδιοκτησίες από τους γονείς σας και τους αρχηγούς σας δεν έχει απομείνει μπετό ούτε για δείγμα πάνω στην Μύκονο.


Σε ποιά νομιμότητα αναφέρεστε, όταν σε κατάστημα έχει στηθεί μαγαζάκι παράτυπων πάρε-δώσε με αλλοδαπούς που πουλούσαν την ψήφο τους για μερικές εκατοντάδες ευρώ??

Έτσι είναι η δημοκρατία, η εντιμότητα και η ηθική? Ή μήπως αυτή είναι η δημοκρατία, η εντιμότητα και η ηθική που μάθατε στον συνδυασμό στον οποίο βρίσκεστε και υποστηρίζετε?


Ε λοιπόν είναι ευκαιρία να μάθετε, αν δεν το γνωρίζετε, ότι όλα αυτά δεν αποτελούν ούτε "δημοκρατικές διαδικασίες", ούτε "νομιμότητα", ούτε συνιστούν μία δίκαιη νίκη, ούτε τιμούν όλους εσάς που συμμετέχετε με τον έναν ή τον άλλον τρόπο σε αυτόν τον συνδυασμό. Αντίθετα εκτίθεστε όταν μιλάτε για δικαιοσύνη, ηθική, τιμιότητα, για καθαρή νίκη και άλλα τέτοια, ενώ ορισμένοι από εσάς μοίραζαν ευρώ στον κόσμο για να τους ψηφίσουν, άλλοι εξαγόραζαν Αλβανούς, Πολωνούς και Βούλγαρους και άλλοι έριχναν μπετά σε ιδιωτικές αυλές και κοτέτσια. Κι αν αυτό το ακούτε πρώτη φορά εδώ, ρωτήστε και κανέναν άλλον εκτός από τον περίγυρο του συνδυασμού σας, για να μάθετε την αλήθεια.


Πώς θα ενώσετε την Μύκονο και πώς θα ηρεμήσουν τα πνεύματα, όταν ενώ έχετε νικήσει ανέντιμα, μιλάτε για δίκαιη νίκη και δεν παραδέχεστε τον πρωτοφανώς ανέντιμο, ανήθικο και άδικο τρόπο με τον οποίο κερδίσατε. Αν για εσάς οι έννοιες δικαιοσύνη, εντιμότητα, ηθική, είναι ταυτισμένες με τις πρακτικές εξαγοράς ψήφων του συνδυασμού σας και των γονιών σας, εμείς δηλώνουμε ξεκάθαρα ότι είμαστε απέναντί σας κι ότι ποτέ δεν θα ενωθούμε με εσάς, ούτε θα γίνουμε σαν κι εσάς.

 Το logo του συνδυασμού "Ενωμένη Μύκονος", όπου τα δύο χέρια δεν "ενώνονται" ποτέ. Ενδεχομένως να θέλουν, αλλά σίγουρα δεν μπορούν να ενώσουν την Μύκονο, όταν ακόμα και μετά την νίκη τους επιμένουν να αγνοούν τον ανηθικότητα και την ανεντιμότητα που τους βαραίνει.

Βάλτε τα κάτω όλα αυτά, υπολογίστε τα και ελάτε ξανά να μας πείτε για δικαιοσύνη και εντιμότητα.

Δεν μας ενδιαφέρει να καταγγείλουμε κανέναν ούτε να αποδείξουμε τίποτα σε κανέναν. Μας ενοχλεί όμως που η πλευρά των νικητών εξακολουθεί πεισματικά να αρνείται την ανεντιμότητα και την ανηθικότητα μεγάλου μέρους του προεκλογικού τους αγώνα.Φυσικά, αν το παραδεχόσασταν, θα έπρεπε να διαχωρίσετε και την θέση σας και να εναντιωθείτε σε αυτούς που χρησιμοποίησαν αυτές τις πρακτικές. Αυτό όμως δεν θα το κάνετε, γιατί αυτοί που τα κάνουν αυτά είναι οι γονείς σας, οι συγγενείς σας και οι φίλοι σας και γιατί για εσάς το να ανήκεις στους νικητές αποτελεί υψηλότερο ιδανικό από το να κερδίζεις με την αξία σου!  

Η εντιμότητα και η ηθική, αν υπάρχουν τέτοιες έννοιες για εσάς, επιβάλλουν πρώτα να παραδεχτείτε ότι νικήσατε με τρόπο ανέντιμο και ανήθικο, να ζητήσετε συγγνώμη από όλους τους Μυκονιάτες που επηρεάσατε την ορθή κρίση τους εξαγοράζοντάς τους, που αλλοιώσατε την ετυμηγορία του εκλογικού σώματος χρησιμοποιώντας αθέμιτες, ανέντιμες και ανήθικες μεθόδους και μετά να ζητήσετε από όλους τους Μυκονιάτες να ξεχάσουν ότι συνέβη στις εκλογές και να απαιτήσετε να δουλέψουμε μαζί με εσάς για το καλό του τόπου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου