Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Δεν έγινε Κλειστό για 35.000 ευρω το Γήπεδο Μπάσκετ στο Δημοτικό Σχολείο Άνω Μεράς

Έχω γράψει πολλές φορές ότι ο αθλητισμός και τα γήπεδα στην Μύκονο δεν βρίσκονται στο επίπεδο που θα έπρεπε και θα μπορούσαμε!!

Και πώς να μην είναι έτσι όταν το μέλημα της επί χρόνια ίδιας και απαράλλαχτης Δημοιτκής Αρχής είναι τα μικροσυμφέροντα και οι προσωπικές εξυπηρετήσεις!!

Πώς να μην είναι έτσι όταν οι πόροι πηγαίνουν σε σκανδαλώδη ρουσφέτια που τα αποκαλούν "τεχνικά έργα" ??

Πώς να μην είναι έτσι όταν μερικά εκατομμύρια ευρώ κάνουν φτερά και καταλήγουν στις τσέπες ορισμένων μέσα στον Δήμο???

Μέσα σε όλα αυτά μαθαίνουμε από έγκυρη πηγή, ότι το νεόκτιστο γηπεδάκι Μπάσκετ στο Δημοτικό Σχολείο της Άνω Μεράς, δεν έγινε Κλειστό για περίπου τριαντα πέντε χιλιάδες (35.000) ευρώ!!

Τόσο μεγάλη υπέρβαση είναι για τον Δήμο Μυκόνου τα 35.000 ευρώ για να μην κρυώνουν τα παιδάκια, να μπορούν να κάνουν γυμναστική ακόμα κι όταν βρέχει, και να μπορούν να ευχαριστιούνται το παιχνίδι τους χωρίς να πνέουν 8 και 9 μποφόρ και αλλού να στέλνεις την μπάλα κι αλλού αυτή να πηγαίνει???

Και σαν να μην έφτανε αυτό, το γηπεδάκι δεν είναι λειτουργικό διότι αυτοί που το έκαναν εκαναν κυριολεκτικά μια τρύπα στο νερό, αφού στην παραμικρή βροχή, δημιουργούνται λιμνάζοντα ύδατα στις δύο άκριες του γηπέδου κι έτσι πάλι δνε μπορεί να γίνει ούτε σωστό μάθημα γυμναστικής ούτε μπορεί να αξιοποιηθεί πλήρως από άλλες ομάδες νέων που επιθυμούν να αθληθούν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου