Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

ΔΗΜΟΣ ΜΥΚΟΝΟΥ: Ποιά συνεργασία και ποια διαφάνεια!

75.000 ευρώ ανακοίνωσε στην ομιλία του ο Δήμαρχος Μυκόνου, στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας ανήμερα των Φώτων, ότι κόστισε η υπογειοποίηση του κάδου απορριμμάτων στην αρχαιολογική περιοχή των Κάτω Μύλων! Κόκκαλο όλοι οι σύμβουλοι της αντιπολίτευσης!!

Με ποιά απόφαση, ποιού οργάνου του Δήμου και με ποιά διαδικασία, ανακοινώνεται κάτι τέτοιο και χωρίς να έχουν λάβει προηγουμένως γνώση οι Δημοτικοί Σύμβουλοι??

Το θέμα δεν είναι το οικονομικό - δεν είμαι λογιστής του Δήμου, ούτε διαχειριστής των οικονομικών.

Το θέμα που δημιουργεί προβληματισμό, είναι πως το κορυφαίο πολιτικό όργανο του Δήμου μας, το Δημοτικό Συμβούλιο ενημερώνεται τελευταίο για δαπάνες που δρομολογεί ο Δήμαρχος, δείχνοντας έτσι το πώς θα πορευτεί και η νέα διοίκηση του Δήμου Μυκόνου, με επι κεφαλής πλέον τον Αθανάσιο Κουσαθανά-Μέγα.

Ακόμα κι αν αυτές οι αποφάσεις είναι έγκυρες κι έχουν τηρηθεί οι νόμιμες διαδικασίες, δημιουργούντια εύλογα ερωτήματα στον απλό δημότη..

Πόσες αποφάσεις ακόμα έχει πάρει ο Δήμαρχος και δεν έχει ενημερώσει κανέναν για αυτές??

Σε πόσες και ποιές περιπτώσεις περιπτώσεις δεν έχει ενημερώσει κανέναν για τις αποφάσεις του??

Πώς περιμένει κανείς να υπάρξει συνεργασία μεταξύ των αυτοδιοκητικών δυνάμεων, όταν ο ίδιος ο Δήμαρχος αποκρύπτει και δεν ενημερώνει για ενέργειές του, ακόμα κι αυτές αποσκοπούν σε κάτι καλό??

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου