Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Στο New Year's Party by Garage

Στο Garage βρεθήκαμε το Σάββατο που μας πέρασε, ένα αληθινό γκαράζ ειδικά διαμορφωμένο με την προσωπική εργασία και το μεράκι του Ματθαίου Πολυκανδριώτη, για να αποτελεί ταυτόχρονα έναν πολύ ζεστό, άνετο και φιλόξενο χώρο εξοπλισμένο με την σύγχρονη τεχνολογία που συναντάμε στα καλύτερα bar!
Εκεί, στο Garage λοιπόν, ο Ματθαίος φανατικός της αυθεντικής διασκέδασης, διοργανώνει ανά τακτά χρονικά διαστήματα βραδιές και συγκεντρώσεις φίλων και γνωστών, όπου αναμφίβολα πραγματοποιούνται τα πιο διασκεδαστικά πάρτυ του νησιού!!


Το Garage συγκεντρώνει όλα τα θετικά στοιχεία ενός πολύ καλού bar, με εξαιρετικό φωτισμό, όμορφα διαμορφωμένο χώρο, αισθητική, άνεση και φυσικά πολύ καλό DJ, ενώ αφήνει απ'έξω τα κακόφημα στοιχεία εκείνα που κι εμείς οι ίδιοι κοιτάζουμε να αποφεύγουμε.



Στο Garage, ο καθένας φέρνει το δικό του ποτό, ενώ ότι επιπλέον αλκοόλ καταναλώνεται, είναι αγορασμένο από τα ίδια τα παιδια που έρχονται στο πάρτυ, συχνά ως ευχαριστία για την φιλοξενία του Ματθαίου!

Ο DJ Matt δημιούργησε για ακόμα μία φορά μία καταπληκτική ατμόσφαιρα για τους φιλοξενούμενους του, ου είχαν την τύχη να βρεθούν στο πρώτο νεανικό πάρτυ για το 2011 !!

Στην βραδιά ξεχώρισε επίσης η χορευτική ομάδα της Νικόλ Συριανού που έδωσε το έναυσμα για να στηθεί ένα τρελό πανηγύρι με βεγγαλικά, κέφι και χορό, μέσα κι έξω από το Garage!



Το κερασάκι στην τούρτα για αυτήν την καταπληκτική βραδιά, ήταν τα δώρα που μοίρασε η Νεανική Δράση Μυκονιατών σε 15 τυχερούς!!


Τελειώνοντας αυήν την ανάρτηση, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά για την ηθική και υλική τους υποστήριξη στην όλη ιδέα της κίνησής μας, τα καταστήματα Media Markt, Precise Optics, Magazzino, Περί Ανδρός, Alegro καθώς και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γυναικών Μυκόνου και τον Αθλητικό Σύλλογο Παγκρατίου Αθλήματος!

Ελπίζουμε να συνεχίσουμε να βλέπουμε να διοργανώνονται εκδηλώσεις που δίνουν έναν ξεχωριστό τόνο στην χειμωνιάτικη ζωή στο νησί μας!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου