Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Σύγχυση ρόλων ή κάτι άλλο???

Είναι δυνατόν να εκλέγεσαι Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη της πλειοψηφίας και να ενεργείς σαν απεγνωσμένος Δημότης που θέλει να ακουσθεί η φωνή του και δεν βρίσκει ανταπόκριση? Είναι δυνατόν η παράταξή σου να διοικεί τον Δήμο κι εσύ να μαζεύεις υπογραφές για να φέρεις ένα θέμα προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο??



Γιατί χρειάζεσαι τις υπογραφές των Δημοτών για να συζητηθεί η πρότασή σου στο Δημοτικό Συμβούλιο και δεν το εισηγείσαι στον Συνδυασμό σου που διοικεί τον Δήμο ή έστω στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου που είναι μέλος της παράταξής σου?? 

Γιατί, ενώ τα πράγματα είναι τόσο πλεονεκτικά για εσένα, συμπεριφέρεσαι με τρόπο που θα αντιστοιχούσε σε Δημότη που όλες του οι προσπάθειες να λυθεί ένα ζήτημα πέφτουν στο κενό??

Γιατί ενώ τα πράγματα είναι εύκολα για εσένα, εσύ τα κάνεις δύσκολα??

Σαν να ξυπνήσει ο κ. Σαλάχας μία μέρα και να αρχίσει να μαζεύει υπογραφές για να συζητηθεί μία πρότασή του στο Δημοτικό Συμβούλιο! Είναι ποτέ δυνατόν??? Αφού είναι μέλος Συνδυασμού, είναι Δημοτικός Σύμβουλος κι έχει το θεσμικό δικαίωμα να φέρνει προτάσεις κατευθείαν προς συζήτηση στο Δ.Σ., γιατί να περιμένει να μαζέψει 25 υπογραφές πρώτα???



Επιπλέον, η Μύκονος έχει τόσα σοβαρά προβλήματα ρύπανσης, υποβάθμισης και καταστροφής του φυσικού της περιβάλλοντος, ώστε αν κάναμε μία λίστα με αυτά, η πλαστική σακούλα θα ήταν πολύ κάτω στην λίστα. Γιατί να επιλέξει κανείς να ασχοληθεί με αυτό το πρόβλημα, αν είναι πράγματι περιβαλλονιτκά ευαισθητοποιημένος και γιατί να επιλέξει την μέθοδο συλλογής υπογραφών αντί να φέρει ως Δημοτικός Σύμβουλος την πρόταση στο Δ.Σ. του Δήμου και να πάρει και την αναγνώριση ότι έκανε μια καλή κίνηση???

Δεν σας φαίνεται περίεργο όλο αυτό?? Δηλαδή όλος ο αγώνας του συγκεκριμένου Δημοτικού Συμβούλου να εκλεχθεί και να υπερασπιστεί το καλό της Μυκόνου, ήταν για να μαζέψει υπογραφές για να καταφέρει να συζητηθεί η πρότασή του για απαγόρευση της πλαστικής σακούλας, ενώ βρίκσεται σε θέση ισχύος κι έχει όλο τον θεσμικό μηχανισμό στην διάθεσή του???



Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εμένα δεν μου φαίνονται καθόλου λογικά όλα αυτά...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου