Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ : ΑΣΘΕΝΗΣΑΝ ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΜΥΚΟΝΟ???

Η πληροφορία είναι επιβεβαιωμένη από γονιό και είναι σοκαριστικό, εάν πράγματι τα δύο γεγονότα που θα σας περιγράψουμε συνδέονται!

Οι αεροψεκασμοί που δημοσιεύσαμε σε προηγούμενη ανάρτηση, σημειώθηκαν το πρωί μεταξύ 11 και 12 της Πέμπτης, 20 Ιανουαρίου (δείτε την ημερομηνία στο λινκ εδώ) .

Την ίδια μέρα που έγιναν οι ψεκασμοί, το Δημοτικό Σχολείο Μυκόνου πήγε εκδρομή!

Αρκετά παιδάκια που πηγαίνουν στην Ε' (Πέμπτη) τάξη του Δημοτικού, όταν επέστρεψαν σπίτι τους ένιωσαν αδιαθεσία, ενοχλήσεις, ενώ κάποια άλλα ανέβασαν πυρετό, έτσι ξαφνικά χωρίς να είναι άρρωστα ή να έχει ξεσπάσει κάποια γρίπη (η εκδρομή έγινε σε ανοιχτό υπαίθριο χώρο).

Το αποτέλεσμα ήταν την άλλη μέρα στο τμήμα της Ε' Τάξης του Δημοτικού Σχολείου, από τα 20 παιδάκια να πάνε μόλις τα 8 αναγκάζοντας τον Δάσκαλο να μην προχωρήσει την ύλη!

Το γεγονός αυτό, μας παραπάμπει στα συμπτώματα που έχουν εντοπίσει πολλοί ερευνητές ότι προκαλούνται στον πληθυσμό μετά από αεροψεκασμούς, με κυριότερα από αυτά τα αναπνευστικά προβλήματα και ελαφρά ή βαριά αδιαθεσία για μία ή δύο μέρες.



Μόνο και μόνο η υπόνοια ότι μπορεί να υπάρχει σύνδεση μεταξύ των αεροξεκασμών και της ασθένειας των παιδιών την ίδια μέρα, πρέπει να μας προβληματίσει!! Όποιος γνωρίζει για παρόμοιο περιστατικό oπουδήποτε στην Ελλάδα για τις 20 Ιανουαρίου ας επικοινωνήσει. 

Πρέπει να διαδώσουμε την πληροφορία και να ενημερωθούν όσοι περισσότεροι γονείς γίνεται άμεσα! Όχι άλλα παιχνίδια με την δημόσια υγεία!!

Απαιτούμε απαντήσεις τώρα!! Τί είναι οι αεροψεκασμοί??? Ποιοί τους προκαλούν?? Που αποσκοπούν?? Τι χημικά περιέχουν μέσα αυτά τα αέρια?? Για ποιό λόγο ψεκάζουν????  

Βάλτε τέλος στους αεροψεκασμούς τώρα!! Τέλος σε οτιδήποτε βάζει σε κίνδυνο την δημόσια υγεία!!! 

Αν το κρατος, οι υπουργοι και οι βουλευτές ενδιαφέρονται για την δημόσια υγεία ας αφήσουν τα εκατομμύρια που ξοδεύουν στα κανάλια για τις καμπάνιες απαγόρευσης του καπνίσματος κι ας απαγορεύσουν τους αεροψεκασμούς!!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου