Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

Το σύστημα "δεν απαντω" του Δήμου Μυκόνου επί Μέγα και "Ενωμένης Μυκόνου"

Τελικά τι έιναι αυτό το πράγμα με τον Δήμο Μυκόνου και την σημερινή διοίκηση??

Καταθέτει ερωτήματα η μείζονα αντιπολιτευση, ζητώντας να μάθει, τι δαπάνες, τι έργα, από ποιούς ανατέθηκαν και σε ποιούς, κατά την προεκλογική περίοδο....απάντηση καμία!

Καταθέτει άλλο έγγραφο για το έργο στο κτίριο του Λιμεναρχείου...ρωτάει πάλι να μάθει με ποιά διαδικασία ανατέθηκε το έργο στον κύριο Στραβαλόγα, απάντηση καμία...τελικά δεν άργησε καθόλου να φανεί αυτό που λέγαμε από αυτό εδώ το blog, ότι τα ιδιοτελή συμφέροντα βάζουνε υποψηφιότητα με την "Ενωμένη Μύκονο" για να προωθήσουνε τα συμφέροντά τους!

Δεν είναι όμως μόνο αυτά..είναι και η υπογειοποίηση του κάδου απορριμμάτων στους Μύλους, που ακόμα δεν γνωρίζει κανείς με ποιά διαδικασία, που και πως σκορπίσανε 75.000 ευρώ??

Αφού αυτό ήταν ένα έργο που υπήρχε στο πρόγραμμα της αντιπολίτευσης αλλά και παλιότερα ακόμα επί Βερώνη, γιατί δεν το έφερε ο Δήμαρχος στο Δημοτικό Συμβούλιο?? Υπήρχε περίπτωση να πει κανείς όχι?? Δεν θα υπήρχε συνεργασία σε αυτό το θέμα?? Σίγουρα!! Το μόνο που θα μπορούσε να προκαλέσει ανησυχία είναι ότι η διαδικασία θα γινόταν νομότυπα...


Τι σημαίνουν λοιπόν όλες αυτές οι αδιαφανείς ενέργειες, η μυστικότητα με την οποία δρομολογούνται έργα και το γεγονός ότι ο Δήμος αδιαφορεί επιδεικτικά τα ερωτήματα που καταθέτει η αντιπολίτευση της "Επόεμνης Μέρας"????

Όλα αυτά μήπως μας δείχνουν με τι τρόπο οραματίζεται την "Ενωμένη Μύκονο" ο Δήμαρχος, πώς επιθυμεί να διοικήσει τον Δήμο και τελικά ότι τον Δήμο δεν τον διοικούν άνθρωποι που βρίσκονται εκεί για να προσφέρουν στο κοινό καλό, αλλα στον εαυτό τους...

Και στο κάτω κάτω, τι διαφορά έχει αυτή η τακτική της αδιαφάνειας, της αδυναμίας απάντησης σε πρωτοκολλημένα έγγραφα της αντιπολίτευσης, του Μέγα και των συνεργατών του, από αυτό του Βερώνη και του Μέγα προ ολίγων ετών???

Όχι για να μην λένε κάποιοι, ότι πνέει νέος αέρας στα αυτοδιοικητικά του Δήμου μας κι ότι ο Μέγας έφερε νέα νοοτροπία!!

Την βλέπουμε καθημερινά αυτήν την νέα νοοτροπία!!! Είναι τόσο γνώριμη πια, που δεν ξεχωρίζει σε τίποτα από αυτήν που είχαμε μάθει τόσα χρόνια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου