Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

Πιλοτική εβδομάδα λειτουργίας Γηπέδου Μπάσκετ στην Άνω Μερά

Τελείωσε η πρώτη πειραματική εβδομάδα λειτουργίας του Γηπέδου Μπάσκετ στην Άνω Μερά κατά τις απογευματινές ώρες, από την Νεανική Δράση Μυκονιατών και την στήριξη του Α.Ο.Μυκόνου.

Το πρόγραμμα ενεργοποιήθηκε για να δώσει την δυνατότητα σε νέους που επιθυμούν να αθληθούν και τους αρέσει το μπάσκετ, να αποκτήσουν πρόσβαση σε ένα Γήπεδο όπου δεν θα εκδιώχνονται ούτε θα εξαναγκάζονται σε φυγή επειδή σβήνουν οι προβολείς.

Την πρώτη αυτή εβδομάδα το Γήπεδο λειτούργησε πλήρως με όλο του τον φωτισμό τρεις φορές, Τρίτη, Πέμπτη και Σάββατο για 3 ώρες κάθε φορά.

Αυτό διευκολύνει όλους εμάς που μας αρέσει το μπάσκετ και ο αθλητισμός αποτελεί τρόπος ζωής, διότι μέχρι σήμερα δεν είχαμε κάποιο γήπεδο μπάσκετ που μας επιτρεπόταν να παίξουμε χωρίς περιορισμούς φωτισμού ή σύγκρουση με τις ομάδες μπάσκετ.

 Το γηπεδάκι το βράδυ στις 8 ενώ οι προβολείς είναι ανοιχτοί

Τώρα επιτέλους μετά από 4 χρόνια με δικές μας πρωτοβουλίες κι αφού ο Α.Ο.Μυκόνου έβαλε τους προβολείς στο γήπεδο με έξοδα του Δήμου μπορούμε κι εμείς να αθλούμαστε χωρίς να ενοχλούμε κια χωρίς να μας ενοχλεί κανένας!

Το Σάββατο ειδικά με το που η Νεανική Δράση Μυκονιατών άνοιξε τα φώτα, δύο μαθητές έφεραν τους φίλους τους και έπαιξαν όλοι μαζί γεμίζοντας ξαφνικά με παιδικές φωνές και γέλια το "νεκρό" γήπεδο.


Εδώ θα πρέπει να αναφέρω ότι τα παιδιά έπαιξαν μόνο 5 λεπτά μπάσκετ και την υπόλοιπη ώρα μόνο ποδόσφαιρο (!) στο γήπεδο του μπάσκετ, πράγμα που τονίζει την ανάγκη να λειτουργήσει και το Δημοτικό Γήπεδο ποδοσφαίρου της Άνω Μεράς τις απογευματινές ώρες του Σαββατοκύριακου που τα παιδιά έχουν περισσότερο ελεύθερο χρόνο!  


Τέλος, για ακόμη μια φορά θα πω ότι στο γήπεδο δεν έχει προβλεφθεί η αποστράγγιση του βρόχινου νερού που συσσωρεύεται στις άκριες του γηπέδου και καλό θα ήταν να βρεθεί λύση διότι τα παιδιά του Δημοτικού δεν μπορούν να κάνουν σωστά γυμναστική όταν κάποια κομμάτια του γηπέδου έχουν μετατραπεί σε λίμνες και για εμάς τους υπόλοιπους απλά μας καταστρέφει το παιχνίδι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου