Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

Τί είναι αυτές οι ουρές πάνω από τον ουρανό της Μυκόνου???

Δεκάδες πτήσεις αεροπλάνων πάνω από την Μύκονο χτες, τα οποία αφήνουν πίσω τους ουρές από περίεργα αέρια που παραμένουν στην ατμόσφαιρα για μερικά λεπτά.

Το φαινόμενο ονομάζεται chemtrails (μεταφρ. χημικά χνάρια), έχει παρατηρηθεί σε όλο τον Δυτικό κόσμο και δεν έχει καμία σχέση με τις γνωστές ουρές των πολεμικών αεροπλάνων, καθώς αυτές διαλύονται μέσα σε δευτερόλεπτα, ενώ στην περίπτωσή μας το φαινόμενο κρατάει μερικά λεπτά, ενώ οι "ουρές" των chemtrails είναι πολύ πιο παχιές! Αυτά είναι και τα δύο στοιχεία που χρειάζεται κανείς για να ξεχωρίσει τις συνηθισμένες ουρές των αεροπλάνων από τα καύσιμα και τα chemtrails.
 


Το κράτος και ο στρατός αρνούταν πεισματικα ότι έχει οποιαδήποτε εμπλοκή στο φαινόμενο αυτό και παρέπεμπε στα καύσιμα που αφήνουν τα αεροπλάνα, ωστόσο αυτή η υπόθεση έχει καταρριφθεί. Τι είναι λοιπόν αυτές οι χημικές ουρές που αφήνουν πίσω τους τα αεροπλάνα, αν δεν προέρχονται από τα καύσιμα??



Σύμφωνα με όσα προλάβαμε να ερευνήσουμε για το φαινόμενο των chemtrails πρόκειται για ένα είδος αεροψεκασμού της ατμόσφαιρας με τον σκοπό αυτής της δραστηριότητας να παραμένει άλυτο μυστήριο, καθώς δεν υπάρχουν επίσημες επιστημονικές μελέτες και οι κυβερνήσεις και ο στρατός αρνούνται την ύπαρξή τους. 

Στις Η.Π.Α. και αλλού όπου το φαινόμενο παρατηρείται ήδη από το 1997 έχουν αναφερθεί δίαφορες μορφές συμπτωμάτων που εμφανίστηκαν ξαφνικά μετά από αεροψεκασμούς της ατμόσφαιρας, τα οποία συμπεριλαμβάνουν συμπτώματα του αναπνευστικού συστήματος παρόμοια της πνευμονίας, ενώ πολλές είναι οι αναφορές για πρόκληση διανοητικής σύγχησης και κατάθλιψης. 



Τέτοιου είδους συμπτώματα και έρευνες που ακολούθησαν από ανεξάρτητους ερευνητές του φαινομένου, οδήγησαν σε διάφορες εικασίες που εξηγούν τον σκοπό αυτών των αεροψεκασμών. Οι κυριότερες από αυτές κάνουν λόγο για δηλητηριώδη ή χημικά αέρια που στόχο έχουν τον αποπληθυσμό (μείωση του πληθυσμού) δια των προκλήσεων ασθενειών στους ασθενέστερους ανοσοποιητικά ανθρώπους (βλ. συμπτώματα του αναπνευστικού), τον έλεγχο του νου και της συνείδησης (βλ. συμπτώματα διανοητικής σύγχυσης και κατάθλιψης), ενώ κάποιοι άλλοι ερευνητές κάνουν λόγο για προσπάθεις ελέγχου του καιρου και  για ένα νέο είδος βιολογικού όπλου που αποσταθεροποιεί και δηλητηριάζει σταδιακά την ατμόσφαιρα και τον άνθρωπο.


Όπως και να έχει, το φαινόμενο είναι εξαιρετικά ύποπτο και αναρωτιέται κανείς τι δουλειά έχουν αυτά τα χημικά να εξαπολύονται στον ουρανό μας! Αν είναι τόσο αθώα όσο θέλουν να μας κάνουν να πιστέψουμε, τότε για ποιό λόγο δεν υπάρχει μια επίσημη τοποθέτηση από τον στρατό ή το κράτος που να ξεκαθαρίζει το τοπίο?

Ας ελπίσουμε να διαψευστούν όσοι υποστηρίζουν ότι τα chemtrails εξυπηρετούν κάποιον αρνητικό σκοπό για το περιβάλλον και τον άνθρωπο και ας δοθούν επιτέλους απαντήσεις που να εξηγούν ικανοποιητικά το φαινόμενο και τις επιπώσεις του. 

Οι φωτογραφίες αντιγράφηκαν από το http://anti-ntp.blogspot.com/2011/01/chemtrails_9718.html 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου