Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

"Καλώς Το!" - Η διαδικτυακή Ατζέντα της Μυκόνου!

Το ζήτημα πλέον στην Μύκονο δεν είναι αν γίνονται πράγματα τον χειμώνα, αφού γίνονται αρκετά πια, αλλά να το μαθαίνουμε εγκαίρως ώστε να μπορούμε να δίνουμε το παρόν. Το Facebook είναι ένα πολύ καλό κανάλι προώθησης events που συμβαίνουν στην Μύκονο, αλλά εξυπηρετεί κυρίως αυτούς που τα διοργανώνουν για να κάνουν περισσότερο γνωστό το Event τους. Όμως σαν υπηρεσία ενημέρωσης για το τι εκδηλώσεις συμβαίνουν στο νησί το Facebook δεν είναι αναπολεσματικό. Υπάρχουν πολλοί διοργανωτές εκδηλώσεων που δεν ανεβάζουν τα events τους στο Facebook και πρέπει να είσαι μέλος στις λίστες επαφών τους για να ενημερωθείς εγκαίρως! Ένα άλλο χαρακτηριστικό των events που ανεβαίνουν στο Facebook είναι ότι για να το μαθεις πρέπει να προσκληθείς από κάποιον.  Αν δεν προσκληθείς, τότε πιθανόν να μην το μάθεις ποτέ και αν το μάθεις να είναι πολύ αργά. Πόσες φορές έχει τύχει να χάσεις κάποιο event επειδή το έμαθες τελευταία στιγμή, ή επειδή δεν το άκουσες από πουθενά ?

Αυτό που λείπει λοιπόν είναι ένα καλεντάρι εκδηλώσεων που θα συγκεντρώνει τα πάντα που διοργανώνονται στο νησί και θα μπορεί κάποιος - είτε ντόπιος, είτε επισκέπτης - να κοιτάξει και να ενημερωθεί για το τι συμβαίνει στο νησί μας εγκαίρως και να μπορέσει να παρεβρεθεί στην εκδήλωση που τον ενδιαφέρει.

Αυτήν την ανάγκη φιλοδοξεί να καλύψει το Kalosto.socialgo.com και να γίνει ο τόπος στον οποίο θα δημοσιεύονται συγκεντρωτικά όλες οι προσεχείς εκδηλώσεις που συμβαίνουν στην Μύκονο.

Η σημερινή καταχώρηση λοιπόν είναι και μία πρόσκληση προς όσους έχουν, συμμετέχουν ή διευθύνουν επιχειρήσεις, συλλόγους ή φορείς που αναλαμβάνουν και οργανώνουν εκδηλώσεις, γιορτές, πάρτυ, δρώμενα, δράσεις και πρωτοβουλίες που αφορούν ειδικότερα τον πολιτισμό, τις τέχνες, τον αθλητισμό, την νεολαία, τον εθελοντισμό, την διασκέδαση και την ψυχαγωγία!

Όσοι ανήκουν σε αυτήν την κατηρογία, καλούνται να γίνουν μέλη στο Kalosto.socialgo.com (μπορείτε με τα στοιχεία του Facebook λογαριασμού) και να αποκτήσουν τον πλήρη έλεγχο της παρουσιάσης της εκδήλωσής τους και να την καταχωρήσουν στην σελίδα των Events ώτε να μπορεί ο καθένας να ενημερώνεται εγκαίρως κατευθείαν από τον διοργανωτή!

Από την πλευρά του ο διαχειριστής της ιστοσελίδας θα κάνει ότι μπορεί για να ενημερώνει εγκαίρως σχετικά με ότι διοργανώνεται στο νησί!

Kalosto!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου