Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Νεανική Δράση Μυκονιατών - Μαζί μπορούμε να κάνουμε την διαφορά στον τόπο μας!


Αρκετά περιμέναμε να κάνουν πράγματα για εμάς...

Πολλές ευκαιρίες τους δώσαμε...

Δεν πρέπει κι εμείς να κάνουμε κάτι για τους εαυτούς μας και για αυτά που τόσα χρόνια φωνάζουμε?

Εμείς στην Νεανική Δράση Μυκονιατών πιστεύουμε στην νέα γενιά Μυκονιατών, πιστεύουμε στις ιδέες, στην ποιότητα και την αγάπη των νέων για τον τόπο τους....

Ο τόπος είναι δικός μας...αν δεν κάνουμε εμείς πρώτα το καλό για τον τόπο μας, δεν θα βρεθεί να το κάνει κανείς για λογαριασμό μας!

Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι η δύναμη της κοινωνίας, η δύναμη της Μυκόνου είμαστε εμείς, οι νέοι της Μυκόνου...είναι ο καθένας από εμάς....είσαι εσύ! Εσύ θα ζήσεις εδώ και θα κάνεις οικογένεια! Εσύ πρέπει σήμερα κιόλας να αρχίζεις να σκέφτεσαι πώς μπορείς να κάνεις τον τόπο λίγο καλύτερο από ότι ήταν χτες!

Εμείς είμαστε η Μύκονος του σήμερα και του αύριο! Ανεξάρτητα τι ψηφίζουμε, ποιόν στηρίζουμε και με ποιόν κάνουμε παρέα, είμαστε Μυκονιάτες που αγαπάμε τον τόπο μας! Η ευθύνη για να ζήσουμε στον τόπο μας όπως ονειρευόμαστε, είναι δική μας! Όμως έχουμε ακόμα μεγαλύτερη ευθύνη να προετοιμάσουμε το έδαφος, ώστε να μπορούν να ζήσουν και να χαίρονται τον τόπο τους και οι επόμενοι Μυκονιάτες! 

Μαζί, εδώ στην Νεανική Δράση, μπορούμε να πετύχουμε πολλά περισσότερα από ότι αν καθόμαστε μπροστά από έναν υπολογιστή, μια τηλέοραση, ή ένα playstation.

Κάθε εβδομάδα συναντιόμαστε, ανταλλάσσουμε απόψεις και σχεδιάζουμε τις επόμενες δράσεις μας!

Επικοινώνησε μαζί μας ή δήλωσε το ενδιαφέρον σου με ένα μήνυμα ή ένα σχόλιο εδώ ή στην σελίδα μας στο facebook.

Νεανική Δράση Μυκονιατών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου