Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Τι κάνατε για να έχουμε γήπεδα μπάσκετ να αθλούμαστε?

Αφαιρέσατε εν μία νυκτί τους προβολείς από τις "Μπασκέτες" της Λάκκας! Μετά αφήσατε τις Μπασκέτες, χωρίς καλάθια!


 Το γήπεδο Μπάσκετ στον Ορνό δεν έχει προβολείς και η επιφάνεια του γηπέδου είναι κατάλληλη για κάθε είδους τραυματισμούς, από απλά γδαρσίματα μέχρι βαρύτατα διαστρέμματα και κακώσεις!


Το γήπεδο του Γυμνασίου έχει παραχωρηθεί στον Α.Ο.Μυκόνου και στον Γυμναστικό. Βάλατε λουκέτο στο γήπεδο, δώσατε τα κλειδιά στους Συλλόγους, τους δώσατε το δικαίωμα να μας διώχνουν όταν έχουν προπόνηση ενώ και οι προβολείς κλείνουν αμέσως μετά τις προπονήσεις, αποκλείοντας όλους εμάς που είχαμε βρει μία διέξοδο στον αθλητισμό.

Δεν μας έχετε αφήσει ούτε ένα γήπεδο μπάσκετ της προκοπής, που να έχει προβολείς, να είναι σε καλή κατάσταση και να μην μας διώχνουν οι ομάδες!

Δεν είμαστε Μυκονιάτες εμείς? Πού θα πρέπει να πάμε για να παίξουμε μπάσκετ, στην Τήνο ή στην Σύρο? Πού θα αθληθούμε? Γιατί μας στερείτε το δικαίωμα στην άθληση? Μόνο οι σύλλογοι υπάρχουν στην Μύκονο? Τι κάνατε για να μας εξασφαλίσετε γήπεδα μπάσκετ που θα λειτουργούν και θα επιτρέπεται να παίξουμε κι εμείς? Μήπως πρέπει να πεταγόμαστε σε ένα από τα γειτονικά νησιά που έχουν κλειστά γήπεδα για να νιώσουμε κι εμείς πώς είναι να έχεις αξιοπρεπείς χώρους άθλησης?

Τι κάνατε ως δημοτική παράταξη που διοικεί την Μύκονο τα τελευταία 20 χρόνια για να αξιοποιούν οι νέοι τον ελεύθερο χρόνο τους στα γήπεδα του μπάσκετ και τι κάνατε τον τελευταίο 1.5 χρόνο?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου