Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

1η Επίδειξη Πολεμικών Τεχνών από τον Α.Σ.Π.Α. "Η ΜΥΚΟΝΟΣ"

Τελικά η κακοκαιρία της Κυριακής δεν στάθηκε ικανή να ακυρώσει την επίδειξη πολεμικών τεχνών του Α.Σ. Παγκρατίου Αθλήματος "Η Μύκονος", αφού σε συνεννόηση με τους υπευθύνους της ΚΔΕΠΠΑΜ, τους οποίους ευχαριστούμε για την άμεση ανταπόκρισή τους, μεταφέραμε την εκδήλωση στο Πολιτιστικό Κέντρο στο Ματογιάννη.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την βράβευση του Γιάννη Μπλούτη για την προσφορά του στον χώρο των Πολεμικών Τεχνών και στην συνέχεια περάσαμε στην επίδειξη των τεχνών τις οποίες προσφέρει σε μικρούς και μεγάλους ο Σύλλογός μας.


Σύγχρονο Παγκράτιον: αποτελεί αναβίωση της αρχαίας ελληνικής μαχητικής τέχνης "Παγκράτιον". Δάσκαλός μας στον σύλλογο είναι ο Αρτέμης Μιχαηλίδης.

Brazilian Jiiu Jitsu: Αποτελεί εξέλιξη του Ιαπωνέζικου Τζούντο και Jiu Jitsu, το οποίο θεωρείται η καλύτερη μαχητική τέχνη για έδαφος. Δάσκαλος στον σύλλογό μας είναι ο Taz από την Βραζιλία.


Wing Chun: Είναι Κινέζικη Πολεμική Τέχνη ηλικίας 400 ετών.



Θεωρείται από τις πλέον επιίνδυνες πολεμικές τέχνες και έγινε γνωστή μέσα από τις ταινίες του Bruce Lee. Δάσκαλος στον σύλλογό μας είναι ο Sifu Krist Margarossian.

Abada Capoeira: Είναι πολεμική τέχνη των Αφρικανών που μεταφέρθηκαν στην Βραζιλία. Προκειμένου να γλιτώσουν τα αντίποινα των Πορτογάλων, οι Αφρικανοί έκρυψαν την πολεμική τους τέχνη μέσα στην μουσική και τον χορό, δημιουργώντας την σύγχρονη Capoeira, έναν συνδυασμό πολεμικής τέχνης και χορού.


Ο σύλλογός μας συνεργάζεται με την Abada Capoeira, μια μορφή Capoeira που είναι από τις πλέον δημοφιλείς στον κόσμο και θεωρείται η μαχητικότερη όλων, χωρίς να υπολείπεται σε εντυπωσιακές φιγούρες και θέαμα.

Το Δ.Σ. του συλλόγου θέλει να ευχαριστήσει τους αθλητές, τους δασκάλους και τους προπονητές για την συμμετοχή τους στην επίδειξη, τους υπευθύνους της ΚΔΕΠΠΑΜ που ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμά μας και τέλος να ευχαριστήσουμε όλους όσους παραβρέθηκαν στην εκδήλωσω ζητώντας συγγνώμη για την αλλαγή τοποθεσίας την τελευταία στιγμή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου