Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Ύπουλα παιχνίδια σε βάρος των Μυκονιατών με αφορμή την ψήφο των αλλοδαπών!

Έχω την αίσθηση ότι η τωρινή Δημοτική Αρχή, με δεδομένη την αρνητική συγκυρία του οικονομικού σκανδάλου να την βαραίνει, θα χρησιμοποιήσει κάθε θεμιτό και αθέμιτο μέσο που θα έχει στην διάθεσή της στην προσπάθειά της για επανεκλογή.

Το γιατί πρέπει να βγουν οι ίδιοι πάλι σώνει και καλά και γιατί όσο ζούνε πρέπει να μας κυβερνούνε δεν το έχω καταλάβει ακόμα.

Πάντως, πολύ φοβάμαι ότι έχει στηθεί ολόκληρη επιχείρηση εντοπισμού των αλλοδαπών που πληρούν τις προϋποθέσεις εγγραφής στους Δημοτικούς καταλόγους, δήθεν για ευθυγράμμιση με την νέα νομοθεσία, ενώ ο πραγματικός λόγος είναι η επιθυμία τους να εξασφαλίσουν τις ψήφους τους, ποιός ξέρει με τι ανταλλάγμα.

Μην παραξενευτείτε αν προεκλογικά, δείτε αλλοδαπούς να ελληνοποιούνται και να τους προσφέρονται θέσεις εργασίας είτε στον Δήμο είτε σε επιχειρήσεις του ευρύτερου δικτύου που επηρεάζει τα δρώμενα στην Μύκονο. Ακόμα περισσότερο μην παραξενευτείτε αν ακούσετε ότι κατασκευάζονται ψευδή στοιχεία για αλλοδαπούς που δεν πληρούσαν τις προϋποθέσεις, ώστε να εξασφαλίσουν όσον το δυνατόν μεγαλύτερη εκλογική πελατεία..εκτός κι αν έχουν καταλάβει ότι οι Μυκονιάτες δεν πρόκειται να τους ψηφίσουν και έχουν εναποθέσει όλες τους τις ελπίδες στος αλλοδαπούς ψηφοφόρους.

Κι έτσι θα γίνουν ρυθμιστές στις ζωές μας, όχι οι Μυκονιάτες ψηφοφόροι, αλλά ξένοι που ούτε μας ρώτησαν για να εγκατασταθούν στον τόπο μας! Αυτό πάνε να κάνουν! Αν το καταφέρουν και κερδίσουν και τις εκλογές, μετά ούτε ρουσφέτια δεν θα κάνουν στους Μυκονιάτες..ούτε γειά στον δρόμο δεν θα λένε σε αυτούς που μέχρι πρότινος έκαναν αμάν να 'εξυπηρετήσουν'...!

Μην τους αφήσουμε να μας την φέρουν έτσι!! Εμείς είμαστε πιο έξυπνοι από αυτούς. Αφού τους έχουμε καλομάθει τόσα χρόνια να κερδίζουν έτσι, αφήστε τους να σας κάνουν τώρα τα ρουσφέτια, αλλά να θυμάστε ότι η ψήφος είναι μυστική. Αφήστε αυτήν την φορά την ψήφο σας να την κρίνει όχι το ρουσφέτι της ξεφτίλας, αλλά η προσμονή της επόμενης μέρας που θα βγάζετε το άχτι μιας 20ετίας πάνω τους.

Αυτό φοβούνται εξάλλου! Φοβούνται την κατακραυγή, το ξύλο, το γιαούρτωμα και γενικά την αντίδραση του κόσμου. Η αποφυγή όλων αυτών των αντιδράσεων είναι το μόνο κίνητρο που τους έχει απομείνει για να εξακολουθούν να βρίσκονται εκεί που είναι και αυτός είναι ο κύριος λόγος που έχουν μετατραπεί σε συνδυασμό με σλόγκαν το "όσο ζούμε θα σας κυβερνούμε"!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου