Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Από το πρόγραμμα της "Μυκονιάτικης Άνοιξης" - Ανάπλαση Μύλων και οργάνωση χώρου στάθμευσης!

Μελετώντας με ενδιαφέρον το πρόγραμμα του συνδυασμού "Μυκονιάτικη Άνοιξη", είδα με ικανοποίηση για πρώτη φορά αποτυπωμένες ψηφιακά, ιδέες και απόψεις για το νησί που έχουν εκφραστεί πολλές φορές κατά το παρελθόν από απλούς Μυκονιάτες και υποψηφίους Δημάρχους και οι οποίες δεν είχαν μέχρι τώρα γίνει πραγματικότητα!

Εδώ παρουσιάζω δύο τέτοιες ιδέες, για να δούμε πόσο εντυπωσιακά αναβαθμίζεται η ποιότητα της παρεχόμενης υπηρεσίας με αυτές τις απλές αλλαγές!

Νομίζω ότι είναι περιττό να πω ότι η πλακόστρωση του μέχρι σήμερα χώρου στάθμευσης στους Μύλους, θα αλλάξει προς το καλύτερο την εικόνα της ευρύτερης περιοχής και θα γίνει ένας νέος πόλος έλξης για τον κόσμο!



Με αυτήν την απλή κίνηση θα αναδειχτεί το κορυφαίο μνημείο και αξιοθέταο του νησιού, θα προσελκυθούν οικογένειες και παιδιά (βλ. φωτό), ενώ και οι επισκέπτες του νησιού θα μπορούν να απολαύσουν τον περίπατό τους και να βγάλουν τις αναμνηστικές τους φωτογραφίες από σημεία που μέχρι σήμερα ούτε που διανοούνταν να περάσουν.

Όσο για εμάς τους Μυκονιάτες, θα μπορούμε να απολαμβάνουμε την ομορφιά και την καλαισθησία των Μύλων μας κάθε μέρα!!


Σχετικά με τον χώρο στάθμευσης δέπλα στην παλιά Alpha Bank θα πω πάλι το αυτονόητο. Είναι ένα έργο που είναι εξίσου απαραίτητο ώστε αφενός να εξυπηρετηθούν περισσότεροι κάτοικοι κι αφετέρου να μην σπάμε τα οχήματά μας κάθε φορά που σταθμεύουμε.

Η ψηφιακή αποτύπωση στα παραπάνω δύο παραδείγματα δίνει με τον καλύτερο τρόπο να καταλάβουμε την καλαισθησία, την ποιότητα, την διευκόλυνση που στερούμασταν τόσο καιρό. 

Ήρθε νομίζω η ώρα να γίνουν επιτέλους αυτά για τα οποία τόσα χρόνια φωνάζουν οι Μυκονιάτες κι είμαι βέβαιος ότι όποιος συνδυασμός από την πλευρά της αντιπολίτευσης κερδίσει, θα τα κάνει πραγματικότητα!  




1 σχόλιο:

  1. Το πρώτο, που δεν έχω καταλάβει στα σχεδόν 40 χρόνια, που πηγαινοέρχομαι, είναι πώς δεν βρέθηκε ποτέ ένας Χριστιανός να σκεφθεί το απλούστατο και να σουλουπώσει λίγο αυτούς τους δυό χώρους. Ελπίζω τώρα, όποιος και να βγει, να το κάνει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή