Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Μύκονος Χωματερή

Ένα βίντεο που δείχνει το κάψιμο των σκουπιδιών στην χωματερή της Μυκόνου και μας προκαλεί να απαιτήσουμε να μπει επιτέλους ένα τέλος!

Ο πρόσφατα παραιτηθείς από την θέση του Δημάρχου Μυκόνου, Χρήστος Βερώνης, είχε προαναγγείλει, λίγο πριν την επανεκλόγή του για την 5η Δημαρχιακή του θητεία, τον Σεπτέμβρη του 2006, ότι η έννοια "σκουπίδι" δεν θα υπάρχει πια στην Μύκονο. Σχεδόν 3 χρόνια μετά τα σκουπίδια εξακολουθούν να καίγονται, χωρίς να έχουμε ακόμα μάθει πόσο επηρεάζεται η υγεία μας από τον αερα που αναπνέουμε και τι κινδύνους διατρέχουμε ζώντας σε αυτόν τον τεράστιο "θάλαμο αερίων" στον οποίο έχει μετατραπεί η Μύκονος.


Άλλο ένα πολιτικό παιχνίδι παίζεται λοιπόν εις βάρος των Μυκονιατών με αφορμή την διαχείριση των απορριμάτων. Κατά την πάγια τακτική της η παράταξη Βερώνη, άφηνε πάντα ανολοκλήρωτα κάποια έργα που είχε υποσχεθεί πριν την κάθε θητεία της κι όταν ερχόταν η ώρα για την επόμενη θητεία ζητούσε να την ψηφίσουμε για να ολοκληρώσει το έργο της, που σύμφωνα με τις υποσχέσεις τους έπρεπε να έχουν ήδη ολοκληρώσει..Κάτι παρόμοιο περιμένω να δω και για τις εκλογές του 2010 από τον Κουσαθανά-Μέγα και το πρόβλημα των σκουπιδιών αναμένεται να είναι από τα πιο καυτά θέματα..



Το βίντεο είναι του χρήστη aforce2009 του youtube.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου