Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Εικόνα κατάρρευσης...όχι τυχαία!

Τα φαινόμενα απατούν..

Αυτες οι εικόνες δεν δείχνουν απλά την κατάρρευση ενός δρόμου στην Μύκονο...


Συμβολίζουν την κατάρρευση όλης της Μυκόνου υπό την διοίκηση του συνδυασμού "Ενωμένη Μύκονος"..


Μαζί με τους δρόμους, καταρρέει και η εμπιστοσύνη και των τελευταίων καλόπιστων για τις ικανότητες αυτής της Δημοτικής Αρχής.

Αλλά δεν ωφελεί σε τίποτα να φωνάζουμε και να διαμαρτυρόμαστε για τις λακκούβες στους δρόμους, τα βουλίσματα, την καταπάτηση και την ακραία εκμετάλλευση μνημείων και κοινόχρηστων χώρων, τα σκουπίδια και την έλλειψη καθαριότητας, την περιβαλλοντική καταστροφή με το κάψιμο των σκουπιδιών, όταν έχουμε μία Δημοτική Αρχή που ψηφίστηκε για να χειρίζεται και να διεκπεραιώνει προσωπικές υποθέσεις.


Όταν σε κάνει εξουσία ένα σώμα ψηφοφόρων όπου ο καθένας κοιτάει το ατομικό του συμφέρον, τότε κι εσύ θα κοιτάξεις το συμφέρον του καθένα που σε ψήφισε, να τον έχεις ευχαριστημένο για να σε ξαναψηφίσει. Έτσι δεν είναι?


Μήπως λοιπόν είναι μάταιο να φωνάζουμε, να διαμαρτυρόμαστε και να περιμένουμε από την παράταξη "Ενωμένα Συμφέροντα" να εξυπηρετήσει το κοινό καλό όταν ψηφίστηκε για το προσωπικό καλό των ψηφοφόρων του??


Όταν η Δημοτική Αρχή φτιάχνει δρόμους και ρίχνει πίσσα έξω από σπίτια φίλων, συγγενών, και πελατών-ψηφοφόρων, ενώ οι δρόμοι για Ορνό, Τούρλο, Καλαμοπόδι, Μπλιντρί, Πυργί και τόσοι άλλοι ακόμη είναι σε τραγική κατάσταση, ε τότε όχι αυτή η Δημοτική Αρχή δεν εκλέχτηκε για να εξυπηρετεί το κοινό καλό όλων των Μυκονιατών, αλλά το συμφέρον οικείων φίλων και συγγενών...

Όταν τα σκουπίδια καίγονται σε εβδομαδιαία βάση ενώ γνωρίζουμε τις καταστροφικές συνέπειες των διοξίνων που εκλύονται στην ατμόσφαιρα για την ανθρώπινη υγεία, ε τότε όχι αυτή η Δημοτική Αρχή δεν θέλει το καλό μας! 

Όταν το φυσικό περιβάλλον, ο παραδοσιακός χαρακτήρας του οικισμού της Χώρας, τα μνημεία, οι κοινόχρηστοι χώροι και εν γένει τα δημόσια πράγματα καταπατούνται, αλλοιώνονται και καταστρέφονται, τιποτα από όλα αυτά δεν γίνεται τυχαία! Οικονομικά οφέλη και εξυπηρέτηση πελατειακών συμφερόντων κρύβονται από πίσω!


Θα μπορούσαμε να αναλύουμε για ώρες με πόσους τρόπους η Δημοτική Αρχή παραμερίζει το συμφέρον του τόπου και του Μυκονιάτη, προς το παρόν όμως θα αρκεστούμε σε αυτά που αρκούν για να βγάλουμε αβίαστα το συμπέρασμα ότι...


Όλα αυτά δεν γίνονται τυχαία ούτε είναι αποτέλεσμα σύμπτωσης...Όλα αυτά γίνονται βάσει σχεδίου!!! Ποιό είναι το σχέδιο?? Η επανεκλογή σε 3 χρόνια! Αμβιβάλλει κανείς???

ΥΓ: Οι φωτογραφίες είναι τραβηγμένες στο δρόμο που συνδέει Πυργί με Παραντάις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου