Σάββατο 7 Μαΐου 2011

Κριτική και Πρόταση - Προβολείς στις Μπασκέτες, Λάκκα

ΘΕΜΑ: Πρόταση για την αναβάθμιση του αθλητικού χώρου «Μπασκέτες» στην Λάκκα


Οι «Μπασκέτες» στην Λάκκα ήταν ανέκαθεν ένας χώρος άθλησης και συγκέντρωσης των νέων του νησιού. Είναι μάλιστα ο μοναδικός τέτοιος χώρος σε όλη την πόλη της Μυκόνου που προσφέρεται για αθλητικές δραστηριότητες. Εκεί οι νέοι επιδίδονται σε δραστηριότητες, όπως μπάσκετ, ποδόσφαιρο, ποδήλατο, σκέιτ κτλ. Από την στιγμή ωστόσο που ο Δήμος αφαίρεσε τους προβολείς και τους επανατοποθέτησε στο γήπεδο μπάσκετ του Κόρφου οι νέοι σταδιακά έπαψαν να συγκεντρώνονται εκεί, ο χώρος σιγά-σιγά νέκρωσε και οι «Μπασκέτες» δεν θυμίζουν σε τίποτα πια το στέκι που κάποτε ήταν.
Θεωρούμε ότι οι νέοι του νησιού έχουν δικαίωμα να έχουν έναν δικό τους χώρο στην πόλη της Μυκόνου που θα μπορεί να τους φιλοξενεί και κατά τις νυχτερινές ώρες, ειδικότερα τώρα μέσα στο καλοκαίρι που θα έχουν και περισσότερο ελεύθερο χρόνο να αξιοποιήσουν.
Προτείνουμε λοιπόν την εκ νέου εγκατάσταση προβολέων στις «Μπασκέτες» της Λάκκας, ικανών να φωτίζουν και τα δύο γήπεδα μπάσκετ, χωρίς ωστόσο αυτοί να αφαιρεθούν από άλλα γήπεδα του νησιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου