Κυριακή 29 Μαΐου 2011

Πρώτες εικόνες από την συγκέντρωση στην πλατεία Μαντώ

Μερικές εικόνες από τις πρώτες ώρες συγκέντρωσης των "αγανακτισμένων" στην πλατεία Μαντώ!





Σε μία διαδήλωση αγανάκτισης που τελικά δεν ήταν διαδήλωση, αλλά περισσότερο θύμιζε μία συγκέντρωση πλήθους χωρίς λόγο και αιτία, το μόνο ίσως που ξεχώρισε ήταν αυτό...


Όταν δεν κάνεις κάτι επειδή το θέλεις εσύ αλλά επειδή νιώθεις άσχημα που παντού στην Ελλάδα και στην Ευρώπη ξεσηκώνονται κι εσύ κάθεσαι...κι ακόμα περισσότερο όταν συμμετέχεις σε κάτι που οργανώθηκε διαδικτυακά χωρίς κανέναν συντονισμό και καμία συνεννόηση πέραν ίσως του πανό που βλέπετε από πάνω, τότε καταλήγουμε να γινόμαστε ένα πλήθος που απλά ο ένας κοιτάζει τον άλλο!

Αν είναι έτσι οι αγανακτισμένοι...

Περιμένουμε να δούμε φωτογορφίες και να μάθουμε τις εξελίξεις από τις 7:30 και μετά που ήρθαν και οι εκπρόσωποι των συλλόγων από την συνάντηση στην Άνω Μερά!

2 σχόλια:

  1. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΑΛΜΟ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΤΟ ΠΑΝΟ ΘΑ ΝΟΜΙΖΕ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΤΑΞΙ!!!!!! ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΑΝ ΚΑΤΕΒΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΕΙΔΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΘΕΤΕΙΣ.ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΝ ΤΑ 150 ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ,ΕΙΧΑΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ , ΘΑ ΦΑΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΥΠΕΡΔΙΠΛΑΣΙΟΙ!ΑΥΤΑ!!!!!!!!! Φ.ΜΕΝΑΡΔΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τουλάχιστον ήταν κάτι απ'το τίποτα! Και σκοπός δεν ήταν να έχει οργάνωση μέσα απο συλλόγους κλπ. Στο Σύνταγμα διάφορες "οργανώσεις" τις διώξανε κακήν κακώς απ' ότι με ενημερώνει φίλος που το ζει! Κι έτσι πρέπει για να μην κατηγορηθεί η φύση της συγκέντρωσης ως κηδεμονούμενη ή "Λαμπρακική"!!!, όπως άκουσα κάτι γνωστούς μου κνίτες να την κατηγορούν.
    Β.Τερπάνης

    ΑπάντησηΔιαγραφή