Τρίτη 3 Μαΐου 2011

Ανεξέλεγκτη η κατάσταση με τα σκουπίδια στην Χώρα

Στους κατοίκους: Σταματήστε να μετατρέπετε την χώρα σε σκουπιδότοπο!

Στον Δήμο Μυκόνου: Ξεκινήστε να παίρνετε πρωτοβουλίες για μία καθαρή Μύκονο!


Οι συγκεκριμένες φωτογραφίες είναι έξω από το ξενοδοχείο Πέτασος στην χώρα που κάποιοι έχουν μετατρέψει τα τελευταία χρόνια σε σκουπιδότοπο.


Δημοσιεύουμε αυτές τις φωτογραφίες πιστεύοντας ότι κάποιος επιτέλους θα θιχτεί από τον Δήμο Μυκόνου, θα δούμε τον χώρο να καθαρίζει και τέλος ότι θα βρεθούν τρόποι οι κάτοικοι να εξυπηρετούνται, ώστε να μην επαναληφθούν αυτές οι απείρου κάλλους σκηνές.


Κάτοικος της περιοχής μας λέει χαρακτηριστικά...

"Το Πάσχα στον Πέτασο μας βρήκε όπως μας βρίσκει τα τελευταία 4 - 5 χρόνια.
Από τότε που κάποιοι αποφάσισαν να κάνουν τα παρτέρια σκουπιδότοπο.
Έχω δημοσιεύσει 2 φορές φωτογραφίες σε τοπικές εφημερίδες.
Βλέπεις κανένα αποτέλεσμα ?

Φταίει ο Δήμος που δεν καθαρίζει ΚΑΘΌΛΟΥ και ΠΟΤΈ, 
περνάω κάθε μέρα από εκεί μαζί με απογοητευμένους τουρίστες.
Φταίνε όμως κι αυτοί που τα πετάνε.
Έπιπλα, ηλεκτρικές συσκευές, υλικά οικοδομής, τα πάντα !!!"

2 σχόλια:

  1. φιλε μου, βλεπω κοιτωντας το blog οτι εισαι- σε ολα τα καυτα θεματα που απασχολουν την κοινωνια της Μυκονου - μεσα ! βεβαια οτι και να γραφεις ,οπως αλλωστε και ολοι εμεις που μιλαμε και γραφουμε ,δεν θα διορθωθει τιποτα ! σου τα γραφω απο την 25ετη εμπειρια μου! και ξερεις γιατι? διοτι πολυ απλα καθε κριτικη που κανει ο οποιοσδηποτε την θεωρουν κακοβουλη και ο κριτικος ,εχθρος εκεινων που κριτικαρουν !ειναι μια αντιμετωπιση στενοκεφαλη που δειχνει κιολας την νοοτροπια ολων αυτων που αναριχωντε στα αξιωματα , εχουν νοοτροπια δικτατορισκων!ευχομαι ειλικρινα να ξυπνησουν εγκαιρως για να μη μας τραβηξουν μαζι τους στο χαος , γιατι εκει οδηγουμεθα!Φ.Μεναρδος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και μια παρακληση. Ας σταματησουν οι εχοντες προβατα η κατσικια να πετουν τα κουφαρια των ατυχων ζωων που πεθαινουν να τα πετουν στουσ καδους αποριματων! ( καντουνια 3 ημερες κουφαρι προβατου, πριν απο λιγο καιρο κουφαρια διπλα στους καδους του μαραθιου(μετα την στροφη απο το φλωρα super market για 4 ημερες! ποσο υποαναπτικτοι μπορει να ειμαστε!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή