Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Αγανακτισμένοι Έλληνες στο Σύνταγμα - Φωτορεπορτάζ από την διαδήλωση

Μία από τις καλύτερες διαδηλώσεις που έχουν οργανωθεί από Έλληνες κι όχι από κόμματα, πραγματοποιήθηκε χτες στο Σύνταγμα!




Μικροί και μεγάλοι διαδήλωσαν με συνθήματα και παλμό ζητώντας την απελευθέρωση του έθνους από την τυραννία της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και την ανάκτηση της εθνικής κυριαρχίας μας. 



Είναι σημαντικό να σημειώσουμε ότι δεν σημειώθηκαν παρατράγουδα, αν και πολύ θα το ήθελαν οι κυβερνώντες για να δαιμονοποιήσουν για ακόμη μία φορά την λαϊκή αντίδραση και συσπείρωση.



Μακριά από κόμματα και παρατάξεις, τους Έλληνες τους ενώνει η επιθυμία αυτή η πατρίδα να είναι ελεύθερη από τον έλεγχο κάθε είδους τυραννίας, είτε κομματικής τυραννίας στο εσωτερικό της, είτε τυραννίας επιβεβλημένης από διεθνείς και υπερεθνικούς οργανισμούς όπως η ΕΕ και το ΔΝΤ και τα παγκόσμια τοκογλυφικά καρτέλ των τραπεζών. 


Ο αγώνας συνεχίζεται και επεκτείνεται σε όλη την χώρα! Από άκρη σε άκρη της πατρίδας μας οι Έλληνες αρχίζουν και καταλαβαίνουν το διαπλεκόμενο παιχνίδι που παίζεται εις βάρος μας από ντόπιους πολιτικούς-κόμματα-ΕΕ-ΔΝΤ-και Τράπεζες! 


Νομίζω ότι πλέον κι εδώ στην Μύκονο δεν μπορούμε να κλείνουμε τα μάτια σε ότι συμβαίνει στην υπόλοιπη χώρα και οφείλουμε να συμπαρασταθούμε και να συμμετάσχουμε κι εμείς με όλες μας τις δυνάμεις στις κινητοποιήσεις και στις αντιδράσεις που σαρώνουν την χώρα.


Ήδη πολλοί Μυκονιάτες έχουν παρεβρεθεί σε διαδηλώσεις κατά του μνημονίου και του καθεστώτος ομηρίας της χώρας από ΔΝΤκαι τραπεζίτες. Σειρά τους να φέρουν τις διαμαρτυρίες κι εδώ στην Μύκονο και να ξεσηκώσουν κι εμάς!

Προσωπικά θα είμαι ο πρώτος που θα κατέβει στο γιαλό για να υποστηρίξει μία τέτοια κίνηση!

ΣΗΜ Μykonensis: Οι φωτογραφίες είναι ευγενική παραχώρηση του φίλου Γιάννη Καρνεσιώτη
Κάνετε είσοδο στο facebook και πατήστε εδώ για να δείτε όλες τις φωτογραφίες του Γιάννη από την διαδήλωση.

2 σχόλια:

  1. Μηπως θα επρεπε φιλε μου να κανουμε και εμεις καποια διαμαρτυρια? δεν πρεπει να οργανωσουμε μια πορεια για να δειξουμε και εμεις οτι ειμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ που υποφερουμε -απο τα μνημονευτικα δημιουργηματα- οπως και οι συμπατριωτες μας?Μηπως πρεπει να ξυπνησουμε καποτε και να φωναξουμε οτι "ως εδω ,δεν παιρνει αλλο! " φ.ΜΕΝΑΡΔΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όχι μόνο πρέπει, αλλά αργήσαμε κιόλας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή