Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Επιτροπή αντι-Αισθητικής από τον Δήμο Μυκόνου!

Ωραίο κι αυτό...Μετά τα όσα είδαν τα μάτια όλων μας τον τελευταίο καιρό να συμβαίνουν στον παραδοσιακό οικισμό της Χώρας, η πλειοψηφία του Δήμου Μυκόνου ανακοίνωσε την σύσταση Επιτροπής Αισθητικής και ο Δήμαρχος που αποφασίζει και διατάσσει δικτατορικώ τω τρόπω, ανακοίνωσε τα ονόματα των αποτελούντων την Επιτροπή - και ω τι έκπληξη, σε αυτά απουσιάζουν μέλη της μείζονος μειοψηφίας...αφήνοντας τους πάντες άναυδους!!!


Με το έτσι θέλω λοιπόν συστήνονται επιτροπές και αποφασίζονται τα άτομα που τις αποτελούν στον Δήμο Μυκόνου...τόσο Δημοκρατικά και τόσο αξιοκρατικά!

Εδώ που τα λέμε δεν τον έπαιρνε τον Δήμαρχο να είναι Δημοκρατικός σε αυτήν περίπτωση...Τα άτομα που αποτελούν την Επιτροπή είναι οι ίδιοι που επέτρεψαν να γίνουν οι κραυγαλέες αλλοιώσεις στον παραδοσιακό οικισμό της Χώρας. Επομένως στόχος της Επιτροπής δεν είναι να προστατεύσει τον παραδοσιακό οικισμό της Χώρας, αφού αυτό δεν μπορεί εκ των πραγμάτων να γίνει από αυτούς που μέχρι πρότινος έκαναν τα σταβά μάτια.

Έτσι λοιπόν, αν κατανοήσουμε ότι ο στόχος αυτής της Επιτροπής δεν είναι να παράγει ουσιαστικό έργο, θα καταλάβουμε για ποιόν λόγο ο Δήμαρχος δεν έφερε σε συζήτηση την σύσταση της Επιτροπής Αισθητικής και δεν έδωσε καν το περιθώριο στην αντιπολίτευση να αντιδράσει, ορίζοντας εκ των προτέρων τα μέλη της Επιτροπής και χωρίς καμία συζήτηση. 

Με άτομα από τον συνδυασμό "Μύκονος-Επόμενη Μέρα" μέσα στην Επιτροπή, η δουλειά θα γινόταν εξαιρετικά δύσκολη για όσους αρέσκονται να παίζουν παρασκηνιακά και να κάνουν τα στραβά μάτια μπροστά στις καταστροφές που γίνονται. Και για αυτόν τον λόγο έπρεπε πάσει θυσία να αποκλειστεί η "Επόμενη Μέρα" από οποιοδήποτε ρόλο στην νέα αυτή Επιτροπή.

Αν θέλει να παράγει έργο αυτή η Επιτροπή καλό θα είναι να ξεκινήσει με τις πρόσφατες τροποποιήσεις που είναι και εξαιρετικά κραυγαλέες και να συνεχίσει με ότι άλλο προσβάλλει, καταστρέφει, αλλοιώνει τον παραδοσιακό οικισμό της πόλεως της Μυκόνου!

1 σχόλιο:

  1. το εζησα φιλε μου το Δ.Σ αυτο και ειλικρινα ενοιωσα ντροπη για λογαριασμο τους! ειναι σιγουρο οτι δεν θελανε αντιπολιτευτικη φωνη μεσα στην επιτροπη αυτη για τον πολυ απλο λογο οτι (τουλαχιστον για μενα) ειναι απο τις επιτροπες αυτες που γινοντε εφαλτηριο για ρουσφετολογικες καταστασεις!!! οποτε μην απορεις ! Φ.Μεναρδος

    ΑπάντησηΔιαγραφή