Παρασκευή 13 Μαΐου 2011

Ενσιχύστε την υποβολή προτάσεων στον Δήμο Μυκόνου μέχρι την Παρασκευή 20 Μαϊου

Τέσσερις (4) προτάσεις πρόκειται να κατατεθούν σύντομα στον Δήμο Μυκόνου για 1. Προβολείς στις Μπασκέτες, 2. Φωτισμό του δρόμου για Paradise (Καλαμοπόδι), 3. Αποκατάσταση όλων των παραδοσιακών πλακόστρωτων σε α) όσες αυλές είναι αλλοιωμένα και β) στον πεζόδρομο στην οδό Φλώρου Ζουγανέλη (δίπλα στο Everest), και 4. Εξασφάλιση ελεύθερης κίνησης και πρόσβασης στα Τρία Πηγάδια όλο το 24ωρο χωρίς εισιτήριο και χωρίς πορτιέρηδες. Όποιος θέλει να διαβάσει τα πλήρη κείμενα των προτάσεων ας επισκεφτεί το mykonensis.blogspot.com κι όποιος θέλει να συνυπογράψει ας γράψει ενα σχόλιο εδώ με όνομα και τηλ ή ας στείλει ένα email στο mykonios2008@hotmail.com.



 
Το έγκλημα πάνω στον πεζόδρομο μέσα στην χώρα που δεν πρέπει να περάσει με τίποτα!!!
 Το μνημείο "Τρία Πηγάδια" που πέρα από την καταπάτηση που του γίνεται κάθε χρόνο φέτος βάφτηκαν για να είναι ασορτί με τα χρώματα του καταστήματος στο βάθος.




Όλες οι προτάσεις θα κατατεθούν μέχρι την άλλη Παρασκευή 20 Μαϊου.



Υ.Γ. Μην μπερδευτείτε αν περάσετε μέρα από τα Τρία Πηγάδια και δεν δείτε κάποιου είδους καταπάτηση, καθώς τα πράγματα αλλάζουν τις νύχτες του Σαββατοκύριακου και θα αλλάξουν ακόμα πολύ περισσότερο μέσα στην σαιζόν. Εξ άλλου, η πρόταση γίνεται από τώρα για να προλάβουμε να πετύχουμε την απελευθέρωση του μνημείου πριν αρχίσει η ολοκληρωτική του καταπάτηση καθώς θα μπαίνουμε όλο και πιο βαθιά στο καλοκαίρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου